Quantcast
Radio1_v_zivo


5 let nazaj so ga obsodili zaradi TE FOTOGRAFIJE! Facebook jo je izbrisal, zdaj pa je SPET objavil NOVO!
Zanimivo | 1. 7. 2020 8:18
Zaradi kopanja s hčerko so ga razglasili za pedofila
Ključne besede:     hčerka    banja    oče    kad    bizarno    ogorčenje    pedofil    Facebook
Torben Chris se je zaradi kopanja s hčerko znašel na tapeti obtožb

Danski komedijant Torben Chris je 5 let nazaj na Facebook objavil fotografijo, zaradi katere je imel ogromno nevšečnosti, ki ga spremljajo še danes. Fotografiral se je namreč v kadi, s svojo 2-letno hčerko in javnost razburil s tem, da je bil popolnoma gol. Ljudje so bili ogorčeni, češ, da bi si lahko oblekel kopalke in da je tovrstno kopanje z otrokom bizarno. Spotaknili pa so se tudi ob to, da objavljanje golih slik otroka nikakor ni primerno. 

Chris se sprva ni dal motiti zlobnim komentarjem in dejal, da se mu zdi kopanje s hčerko nekaj povsem naravnega, sproščujočega in zabavnega ter ne vidi v tem ničesar spornega. 


Nedolžna fotografija je požela val ogorčenja in očeta so razglasili celo za pedofila

Kasneje so ga obsodili, da je pedofil, slab oče in bo zaradi tega hčerka imela travme. Facebook je fotografijo kasneje tudi odstranil, saj so jo obiskovalci Facebooka večkrat prijavili za neprimerno. Chris ni mogel verjeti, kaj se dogaja. Veliko ljudi pa mu je tudi stopilo v bran, da biti gol pred svojim otrokom ni nič grozljivega in je prav, da se otroci čimprej spoznajo z goloto ter se ne sramujejo teles. 

Nekaj časa nazaj pa je na Facebook objavil novo fotografijo in pod njo zapisal sledeče: Pred 5-imi leti sem končal v težavah zaradi slike, kjer se kopam s hčerko v kadi. Ljudje so dejali, da se takrat moja 2-letna hčerka zagotovo ni želela kopati z mano in sem jo v to prisilil. Seveda sem temu močno nasprotoval, a zlobni ljudje pač tega nikakor niso želeli dojeti. Zakaj bi jo prisili v nekaj takega? Moja hčerka je naravnost oboževala tovrstna kopanja, saj se je zabavala in trenutke preživljala z mano, svojim očetom, osebo, ki jo ima rada.

No ... kje sem 5 let kasneje? Sem na turneji z enim izmed kolegov oz. sodelavcev, daleč stran od doma. Ko je žena videla tole fotografijo, kjer se kopam z moškim, sem prejel njeno sporočilo. Pisalo je, da me hčerka močno pogreša in da pogreša zabavno tuširanje z mano.

Zdaj veš. Ja, še vedno se kopam s hčerko, ampak zdaj sem prepričan, da je dovolj stara, da se odloči sama, kaj ji ugaja in kaj ne. Še vedno ji ugaja kopanje z mano! Zdaj pa se boste morali zadovoljiti s to sliko ''otroka,'' ki je dovolj star, da se sam odloči, če se lahko kopa z mano in se strinja s tem, če lahko njegovo sliko objavim javno. 
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del