Quantcast
Radio1_v_zivo


Bila najlepši par na šoli, dokler ji ni POKLONIL OGRLICE! Mesto česa takšnega ne pomni: ''Tresemo se od strahu''
OMG/WTF | 30. 6. 2020 6:13
Rekel ji je, da ji bo zapel ogrlico, nato pa jo je zadavil s kablom
Ključne besede:     ogrlica    smrt    par    verižica    uboj    kabel    mesto    šok    ljubosumje    bolezen    park
Ubil jo je, ker ga je želela zapustiti

Eduard Perju (16) in njegovo dekle Elena Diana Gugulica (16) iz Romunije sta veljala za najlepši in najbolj zaljubljen par na šoli, dokler se ni zgodila tragedija, ki je tamkajšnji meščani ne pomnijo.

Sošolci se ju spominjajo, kot miren in ljubeč par, ki sta vse odmore pretičala skupaj, se objemala in bila videti nadvse srečna. Nekega dne, pa se je Elena odločila, da bi končala razmerje, kar je mladeniča močno prizadelo. Eduard jo je povabil v park pod pretvezo, da se pogovorita in ji takrat poklonil darilo - ogrlico.


Eduard jo je zadavil s kablom sredi parka, medtem, ko je ona mislila, da ji bo okoli vratu nadel ogrlico

Elena je prišla na nesrečni kraj dogodka, ne da bi vedela, kaj mladenič naklepa in da jo v resnici namerava ubiti. Še zadnjič jo je poljubil, ji rekel, da jo ljubi in jo prosil, da se obrne, da ji zapne ogrlico. Obrnila se je s hrbtom proti njemu, ta pa je iz žepa namesto ogrlice potegnil plastičen kabel, jo zadavil in odšel.


Policiji je vse priznal in jim natančno opisal, kaj je naredil

Truplo mladega dekleta je našla mimoidoča ženska, ki je zjutraj sprehajala psa in takoj poklicala policijo. Najprej so mislili, da je šlo za samomor, a so na njenem vratu opazili sledi davljenja in takoj vedeli, da je bila umorjena. Zaslišali so njene domače, med drugimi tudi Eduarda, ki pa jim je vse takoj priznal.

Povedal jim je, da ga je hotela zapustiti in ker tega ni prenesel, jo je ubil. Opisal jim je, kako jo je zadavil in da še vedno v žepu nosi kabel, s katerim je zagrešil dejanje.


16-letnica je bila mrtva na licu mesta in pokopana v domačem kraju

''Ne morem se sprijazniti s tem, da je ubil ubogo dekle. Nekaj ur pred tem sem ga videl in bil je vesel, normalen, celo namenila sva si nekaj besed. Niti malo ni deloval zaskrbljeno. Vsi so ga imeli za prijaznega mladeniča, ki ne bi pohodil niti mravlje. Poznam njegovo družino, ki je čisto normalna in res ne vem, kaj se mu je pletlo po glavi,'' je povedal njegov prijatelj, ki je nad dogodkom ogorčen tako, kot ostali prebivalci mesta, ki česa takšnega ne pomnijo.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del