Radio1_v_zivo


K zdravniku prišel v hudih bolečinah - ŠOKANTNO kaj so našli v njem!
OMG/WTF | 28. 6. 2020 19:00
Starejši gospod ni vedel, kaj mu povzroča bolečine.
Ključne besede:     nevretenčar    pijavka    bolečine
Pijavka ga je počasi izsesavala

Zdravniki v Kambodži so se morali soočiti z veliko uganko. K njim se je namreč zatekel starejši moški v hudih bolečinah, ki jih sprva niso znali pojasniti. Z drobno kamero so v bolnišnici pregledali možakarja in končno ugotovili, kaj se je gospodu zgodilo.


Pred nekaj dnevi se je gospod kopal v lokalni reki, popolnoma gol. Kmalu po tem so se začele njegove težave, po vsem telesu je čutil bolečine, najmočnejše pa so bile, ko je želel urinirati.


Prav zato so zdravniki začeli pregled ravno v spodnjem delu. Kar so našli, jih je popolnoma šokiralo. Gospod je imel v telesu pijavko, ki je vanj vstopila skozi  njegov penis in prišla vse do mehurja. Ko je bila pijavka že v telesu, si je privoščila malico, saj je začela izsesavati kri iz notranjih organov.Pijavka je v telo prišla skozi njegov penis

Zdravniki so se poslužili posebnega medicinskega orodja, s katerim so previdno pokončali pijavko v telesu. Poseg je bil precej zahteven, pijavka pa je gospodu izpila že 500ml krvi, preden so jo uspeli izločiti.

Da se kaj takega ne bi ponovilo, so zdravniki izdali opozorilo, naj bodo kopalci v lokalnih rekah zelo previdni, sploh med deževnim obdobjem.