Quantcast
Radio1_v_zivo


S tako VELIKIMI izpolni mnoge nenavadne moške želje in s tem mastno zasluži
OMG/WTF | 26. 6. 2020 9:31
Ženska z največjimi angleškimi ustnicami zna z moškimi
Ključne besede:     velike    ustnice    moške    želje    lepotna    operacija    zaslužek
ogromne ustnice so njen največji adut

Sofia Lips je milo rečeno obsedena s popolno preobrazbo svojega telesa. Do sedaj je za lepotne operacije porabila že £50,000, vendar pravi, da je to šele začetek.

Sofia s svojim naravnim videzom ni zadovoljna, zato poskuša na vse mogoče načine to popraviti. Pravi, da si želi transformacijo od glave do pet in da ne bo prenehala, dokler ne doseže takega izgleda, kot si ga želi.

Z lepotnimi posegi že nekaj let močno pretirava. Operirala si je že kar nekaj predelov, najbolj izstopajoče pa so njene močno povečane ustnice.

Se sprašujete od kje Sofii denar za vse drage posege? Dobro se je znašla -  svoje provokativne fotografije je začela objavljati na družabnih omrežjih in s tem pridobila veliko oboževalcev.Prestala je že številne lepotne operacije, vendar še ni rekla zadnje.


Povedala je, da so nekateri tako zelo obsedeni z njo, da ji že zjutraj pišejo, kaj lahko ta dan storijo zanjo. Iznajdljiva Sofia jim da jasna navodila v stilu “izprazni svoj bančni račun in napolni mojega!” In stvar ji funkcionira!


Na tak način je zaslužila že ogromno denarja, svojih oboževalcev pa ni izgubila, kvečjemu pridobila nove. Pravi, da so moški zelo zanimivi, ustrežljivi in čudaški, kar ji pride še kako prav. Ona posluša njihove bizarne ideje in želje, oni pa za to pozornost mastno plačajo!

Nekateri moški ji denar pošiljajo kar v kuverti, drugi ji nakažejo toliko, kolikor si želi. Nekdo si je naredil tatoo z njenim imenom, spet drugi oboževalec ji je poslal letalske karte, da bi se srečala z njim. Sofia pa jih vedno znova zavrne, vendar vztrajnost moških, ko gre za tako velike ustnice, očitno ne zamre.

Denar še vedno prihaja in operacije so še v planu. Naslednji poseg, ki ga ima Sofia v planu, so močno povečane prsi. To bodo oboževalci spet veseli, Sofiin račun pa spet poln!
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del