Quantcast
Radio1_v_zivo


OSVOJI NOVO KOPALNICO!
Nagrajujemo | 19. 6. 2020 19:13
Z malo sreče bo ob tebi vedno tudi Robert Roškar
Ključne besede:     kopalnica    dopust    poletje    Roškar    Ceresit Epoxy
Z Roškarjem v kopalnici!Super novica! Tik pred dopustom in začetkom poletja, lahko na Radiu 1 dobiš čisto novo kopalnico! Z Roškarjem vred!

Roškarjem?


Ja, pogoj, da dobiš novo kopalnico je, da se prijaviš v zgornji prijavnici in dovoliš, da bo na eni ploščici v tvoji novi kopalnici tudi fotografija Roberta Roškarja, ki bo tako vedno s tabo. Tako kot bodo vedno s tabo čudovite fuge med ploščicami narejene z novo epoksi fugirno maso Ceresit, ki ne poskrbi samo za estetsko podobo tvoje kopalnice, ampak zagotavlja visoko odpornost in dolgotrajno obstojnost ter svežino barv. Potrjuje tudi Robert Roškar.

In to bi bilo tudi to, če si se prijavil, si v igri za novo kopalnico, ki ti jo podarjamo skupaj s Ceresit izdelki. Poslušaj Radio 1, še posebej pozorno vsak dan med 13. in 16. uro, ko bo Robert preverjal kakšno kopalnico si želiš.

V petek, 26. 6. pa izberemo srečneža ali srečnico, ki se bo kmalu veselil/a čisto nove kopalnice.
Henkel je svetovni vodilni proizvajalec lepil, saj ponuja širok izbor inovativnih rešitev lepljenja za različne vrste industrij, obrti, gradbeništvo in široko potrošnjo. Ceresit je najstarejša blagovna znamka z več kot 110 let tradicije. V tem času se je razvila v zelo znano blagovno znamko izdelkov in kakovostnih strokovnih rešitev za gradbeništvo. Gradbeni projekti so kompleksni in zahtevajo specializirane izdelke. Rešitve Ceresit temeljijo na neprenehnem izboljšanju kakovosti in izkušnjah na osnovi njihove dolge zgodovine.

Osredotočanje na ključne vrednote Inovativnost, Kakovost, Tehnično znanje in Trajnostni razvoj jim omogoča, da vam nudijo primerne sistemske rešitve na različnih področjih: od rešitev za polaganje ploščic, hidroizolacije, fasadne sisteme itd. Ceresit namreč gradi na zanesljivost in profesionalni kakovosti, vključno z izboljšanjem energetske učinkovitosti in varovanju naravnih virov.

Pravila za sodelovanje
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del