Quantcast
Radio1_v_zivo


Starša sta jo nosečo zaprla na psihiatrijo! Tam je rodila in po 44-ih letih prejela pismo, ki ji je vzelo sapo
Žalostno | 11. 6. 2020 6:27
Pri 19-ih dala hčerko v posvojitev, nato pa jo po 44-ih letih končno spoznala!
Ključne besede:     hčerka    starša    posvojitev    psihiatrija    nosečnica    bolnica    presenečenje    pismo
Frank in Julie s hčerko (na sredini), ki se jima je javila po 44-ih letih!

Julie Mannix von Zerneck je imela samo 19 let, ko je pristala v psihiatrični bolnišnici in se ji je življenje obrnilo na glavo. Vzrok ni bil v tem, da bi bila mentalno bolna, ampak so jo starši tja poslali iz čisto drugih razlogov. Izvedeli so, da je noseča s poročenim moškim, kar je bilo v tistih časih nedopustno


Julie je zanosila pri 19-ih in otroka kasneje dala v posvojitev

Ker se je vse dogajalo v letih med 1960 - 1970 in splavi v Ameriki niso bili legalni, sta starša prišla na idejo, da jo zapreta na psihiatrijo. S tem bi ji omogočili splav, saj bi jo priznali za neprištevno osebo. 

Julieina mama je prepričala psihiatra, da je hčerka zelo depresivna in da je njeno obnašanje čudno. V tem je bila tako preprečljiva, da ji je čez čas začela verjeti tudi hčerka. In ko sta starša že mislila, da bosta dosegla svoje, se je Julie odločila, da ne bo splavila. Devet mesecev kasneje je na psihiatriji rodila deklico in jo poimenovala Aimee. Žal je ni mogla obdržati in jo dala v posvojitev. 


Julie je na koncu le pristala s Frankom, ki se je takrat ločil od žene

Čez nekaj tednov so jo spustili ven in takrat se je poročila s Frankom, očetom njenega otroka, ki se je ločil od svoje žene. Končno sta zaživela skupaj in se preselila v New York. Julie se je posvetila igralstvu in živela sta dokaj umirjeno, dokler ni po 44-ih letih prišlo pismo. Ko sta ga z možem prebrala, sta obnemela. Javila se jima je ženska po imenu Kathleen Marie Wisler. Dejala je, da je njuna hči in bi ju rada spoznala v živo. 


Kathleen s svojima staršema po 44-ih letih (Frank na levi, Julie na desni)

Nista mogla verjeti, da ju je po toliko letih poiskala in se želela srečati z njima. Najprej so se videli preko video klica, kasneje pa dogovorili za srečanje v živo. Par je priznal, da je hrepenel po tem, da bi nekoč spoznal svojo hčer, a si tega nista upala razmišljati ali povedati naglas. Usoda je hotela, da ju poišče ona. Znova so se združili in od takrat naprej ohranili stike.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del