Quantcast
Radio1_v_zivo


Možu poklonila seksi fotografije, ko je opazil, da je z njimi nekaj narobe: ''Ob pogledu se mi je ustavilo srce!''
Ljubezen in odnosi | 2. 6. 2020 10:10
Ogorčen, da je fotografinja ženine ''nepopolnosti'' odstranila
Ključne besede:     fotografije    mož    seksi    fotošop    ogorčenje    celulit    strije    preobrazba    debelost    darilo    poklon
Prejel ženine fotografije in se zgrozil!

Fotografinja Victoria Caroline je dobila ponudbo od ženske, ki je želela, da ji pomaga ustvariti zapeljive fotografije, ki bi jih poklonila svojemu možu. 
Zmenili sta se za termin in naredili precej lepih fotografij. Ker je imela ženska težave s tem, da bi na fotografijah izgledala debelo, je fotografinjo prosila, da slike dodobra preuredi. Želela je, da slike ''sfotošopa'' do te mere, da ne bo videti niti kančka celulita, strij ter maščobnih blazinic. Victoria ji je ugodila in ustvarila prelepe slike. Ko jih je ženska pokazala možu, pa je ta ostal brez besed. Bil je ogorčen in niti malo mu ni bilo všeč kar vidi. Prosil jo je za e-mail fotografinje in ji takoj naslednji dan sporočilo!

''Ko sem odprl album s fotografijami, kjer sem zagledal svojo ženo, se mi je skoraj ustavilo srce. Te fotografije ... Kaj je to? Saj so lepe in priznam, da ste vi izredno talentirana fotografijna, ampak ta oseba na njih, zagotovo ni moja žena. Kje so njene gube? Kje so stvari, ki mojo ženo delajo prelepo, popolno in naravno? Takšno, kot jo ljubim in je zame popolna. Vse to ste odstranili! Vem, da vam je ona naročila tako, a verjemite, da se je uštela ...Ko ste zbrisali njene strije, ste izbrisali njene otroke. Ko ste ji stran vzeli gube, ste stran vzeli njen smeh, skrbi in vsa leta, ki sva jih ustvarila skupaj. Ko ste ji odvzeli celulit, ste odvzeli njena leta ljubezni do kuhanja, uživanja v dobri hrani. 

Hvala vam za te fotografije, ki so mi v opomin, da ji očitno premalokrat povem, da je zame popolna, prelepa, jo ljubim takšno kot je in jo naravnost občuduje! Od sedaj naprej bom do nje še bolj pozoren. Posvetil ji bom še več pozornosti. Hvala za opozorilo!'' je zapisal moški fotografinji, ki je vse objavila na Facebook in dejala, da ji je žal, da je upoštevala njene želje ... Zakaj? Ker ji je pismo njenega moža odprlo oči, da v resnici nepopolnost ne obstaja.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del