Quantcast
Radio1_v_zivo


Posvojila dečka in pred spanjem slišala njegovo molitev: ''To, kar sem slišala iz njegovih ust, me je pretreslo!''
Srčkano (cute) | 31. 5. 2020 10:37
Ni mogla zanositi, ko je slišala njegovo molitev pa je obnemela
Ključne besede:     deček    posvojitev    sirota    molitev    sestrica    zanositev    šok    presenečenje    besede
Jeremiah se je v molitvi zahvalil za sestrico, čeprav Jordan sploh še ni vedela, da je noseča!

Zakonca Cole in Jordan Dickerson sta posvojila dečka po imenu Jeremiah, a pot do tega ni bila najlažja. Pobudnica za to je bila Jordan, ki je delala v otroški bolnišnici LeBonheru in ga prvič tam tudi srečala. Bil je sirota. Zasmislil se ji je in začela je razmišljati, da bi ga posvojila, saj sta imela s partnerjem težave z zanositvijo. Ko mu je to zaupala, se je strinjal in ga tudi sam želel spoznati.


Še preden je izvedela, da je noseča, je mali deček to vedel!

Par je dejal, da je imel izredno dobre občutke glede fantka in nekaj jima je dalo vedeti, da ga morata posvojiti. Oba navdušena nad posvojitvijo sta že komaj čakala dan, da ga končno pripeljeta domov. Veliko sta se o tem pogovarjala, pretehtala vse odločitve in se posvetovala s socialnimi delavci in psihologi. 

V nekaj dneh sta se nanj močno navezala in ga redno obiskovala. Pripravljena sta bila, da steče posvojitveni postopek, ko se je zalomilo. Kot strela z jasnega se je pojavil par, ki se je že pred njima zanimal za posvojitev dečka in imel že vse urejeno.Zakonca Dicekrson sta bila močno razočarana in upala, da je prišlo do napake. Medtem sta odšla na potovanje za obletnico poroke. Dva tedna kasneje pa sta prejela klic, ki jima je spremenil življenje. Jeremiaha so znova pripeljali v bolnišnico, saj so se mu pojavile zdravstvene težave. Par se je odločil, da zaradi tega dečka ne bo posvojil. 

Takoj sta vedela, da je to božji znak in morata ponj. Znova sta zagnala vse potrebne stvari za posvojitev in junija sta ga končno pripeljala domov. 

A zgodba se ne konča tukaj, saj sledi nepričakovano presenečenje!Neke noči, preden se je mali fantek odpravil spat, je Jordan zaslišala njegovo molitev, ob kateri je obstala! Sedel je na postelji in pri odprtih vratih je zaslišala njegove besede: ''Bog, hvala ti za Jezusa, za mojo mamico in očka ter sestrico, ki bo prišla čez nekaj tednov. Amen''.

Jordan ni bilo jasno o kakšni sestrici govori. Čez nekaj tednov je izvedela, da je noseča. Ni mogla verjeti, da je Jeremiah predvidel to situacijo in dejansko vedel, da bo dobil sestrico. 

Pravita, da je to čudežni deček, ki jima je življenje prinesel srečo in ga ne bi zamenjala za nič na svetu.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del