Quantcast
Radio1_v_zivo


Nakupovala in počela tole! Nakupovalci ostali brez besed, ko so videli, v kakšnem stanju je
OMG/WTF | 25. 5. 2020 6:36
Visoko noseča telovadila kar med nakupovanjem
Ključne besede:     fitnes    mama    nosečnost    trgovina    vaje    telovadba    nakupovanje    otrok    počepi    uteži
V 8-mesecu nosečnosti telovadila kar med nakupovanjem

Emily Breeze je z dušo in telesom predana športu oz. fitnesu. Tega ni zanemarila niti v nosečnosti in dokazala, da se z voljo ter željo po gibanju zmore tudi to. V visoko nosečem stanju, natančneje v 8-mesecu nosečnosti je še vedno redno telovadila, dvigovala uteži, tekla in počela vse, kar marsikatera visoko noseča ženska ne bi. 

Na telovadbo ni pozabila niti med nakupovanjem. Preden je šla roditi, je takole nakupovala v trgovini, v rokah držala sina in izvajala počepe medtem, ko je v nakupovalni voziček zlagala živila. Ko je na splet začela objavljati fotografije, kako v visoki nosečnosti dviguje težke uteži in izvaja zahtevne vaje, pa se je marsikdo razburil, češ, da s tem škodi otroku. 

Potolažila jih je, da ve, kaj počne, saj ima za seboj dolga leta izkušenj s fitnesom in izvaja vaje tako, da z njimi nikakor ne škoduje otroku.S telovadbo med nosečnostjo je poskrbela za dobro počutje, hkrati pa je hotela ostalim mamam dokazati, da ni potrebe, da bi le ležale, jedle, se polenile in bile depresivne. S telovadbo med nosečnostjo je poskrbela za dobro počutje, hkrati pa je hotela ostalim mamam dokazati, da ni potrebe, da bi le ležale, jedle, se polenile in bile depresivne.

''Ni potrebe, da dvigujejo težke uteži, a ne bo nič narobe, če bodo tekle, kolesarile ali plavale. Po porodu se bodo zaradi tega počutile bolje in se lažje spravile nazaj v formo,'' je dejala. ''Telovadim odkar pomnim in to je del mojega življenja. Že kot otrok sem se ukvarjala z različnimi športi, tudi atletiko in kasneje postala trenerka v fitnesu. Dolga leta sem bila tekačica. Danes imam svoj joga studio in crossfit vadbe,'' je zapisala in dodala, da nikoli ne pozabi na to, da je mama ter da je družina zanjo na prvem mestu.
''Telovadbo rada združim z vsakdanjimi opravili in poskrbim, da se ob tem zabavam jaz in moji otroci''.
 S sinom sta med njeno nosečnostjo velikokrat telovadila kar skupaj in se takole zabavala med dvigovanjem uteži.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del