Quantcast
Radio1_v_zivo


Opazila prasko na njegovem obrazu in ugotovila, S KOM SE JE POROČILA: Poklicala mamo, ki je začela od šoka kričati
Ljubezen in odnosi | 22. 5. 2020 9:28
V vrtcu bila ''zaljubljena,'' čez 30 let pa ju je usoda znova združila
Ključne besede:     vrtec    ljubezen    praska    usoda    par    slika    šok    razmerje
V vrtcu sta se spoznala, nato pa se 30 let nista videla ... Zdaj sta poročena!

Justinu Pondersu je leta 2012 umrla zaročenka, kar ga je zaznamovalo za celo življenje. Močna  bolečina v srcu mu ni pustila, da se znova zaljubi, ko se je nekega dne zgodil preobrat. Po njeni smrti se je preselil v Orlando in se odločil, da se prijavi na neko spletno stran za zmenkarije.

Začel se je dopisovati z dekletom po imenu Amy. Ugotovila sta, da imata ogromno skupnega in sta si postajala vse bolj všeč. Po nekaj dnevih sta se srečala v živo. Takoj sta se ujela in dejala, da sta že od prvega začetka začutila energijo, kot bi se nekoč v življenju že srečala. 


Niti sanjalo se jima ni, da sta bila v vrtcu močno navezana drug na drugega

Po nekaj tednih druženja se je Justin odločil, da jo predstavi svojim prijateljem. Med potjo v avtu ji je povedal, da mu je ime Amy že od malih nog izredno pri srcu. Zaupal ji je, da je bila njegova prva ljubezen v vrtcu prav tako Amy in da se še kdaj spomni nanjo.  

Zasmejala se je in se nazaj pošalila, da je ljubosumna nanjo in ne želi o tej punci slišati ničesar. 


Omenil ji je, da je bil v vrtcu zaljubljen v neko Amy, a se ji niti sanjalo ni, da je bila to v resnici ona

In tako je minil en mesec, ko sta skupaj ležala na postelji in je Amy na njegovem obrazu opazila brazgotino. Povedal ji je, da se mu je zgodilo v vrtcu Sunshine.

''V vrtec Sunshine si hodil? Jaz tudi!'' je bila presenečena in kasneje sta ugotovila, da sta bila tam celo v istem obdobju. Nato sta najdla še nekaj povezav, ki so se popolnoma ujemale in začela sta razmišljati, če nista bila morda celo na odddelku skupaj. 


Danes sta srečna in zaljubljena

Obvestila sta svoji mami in ju prosila, da najdeta album s slikami iz vrtca. Takrat je sledilo presenečenje. Amy in Justin sta bila dejansko skupaj v vrtcu in ona je bila ''tista Amy'' v katero je bil zagledan Justin. Vmes sta izgubila stike in se celih 30 let nista nikoli več videla. 

Amyina mama je od navdušenja kar zakričala, saj ni mogla verjeti, da je njena hči dejansko našla partnerja, ki je bil nekoč njena vrtčevska ljubezen. 

Po 30-ih letih sta se poročila in zaživela skupaj. Pa naj še kdo reče, da usoda ne obstaja.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del