Quantcast
Radio1_v_zivo


Osvoji Flex epilator Braun!
Nagrajujemo | 22. 5. 2020 17:08
Vesela novica! Sezona oblekic se lahko začne!
Ključne besede:     BigBang    Braun    Flex    epilator
Osvoji Flex epilator Braun!

Vesela novica! Sezona oblekic se lahko začne!

Na Radio 1 prihaja super akcija za vsa dekleta in pa tudi fante, ki razmišljajo kaj svoji dragi podariti. Mi ti vsako jutro ponujamo čisto novi Flex epilator Braun, ki je znan tudi kot prvi pametni epilator s povsem gibljivo glavo na svetu in se povsem prilagaja telesu ter zagotavlja udobje in učinkovitost. Ne samo da odreže, ampak odstrani vse kar mu pride na proti in nudi trajnejše rezultate, koža pa je do 4 tedne bolj gladka. Izdelka sta bili seveda najbolj veseli Jana in Anja, lepši del Denis Avdić showa, ki jima epilacija seveda ni tuja. Sploh, ker prihajajo daljši poletni dnevi, kjer velja pravilo: »temperature gor, obleka dol«.

Kako do svojega Flex epilatorja Braun?

Prijavi se preko SMS-a 051 300 300 s svojimi podatki in ključno besedo BRAUN in počakaj, da te pokličemo.

In naloga?

Ker je Flex epilator Braun res učinkovit sta ga dekleti preizkusili tudi na naših hitih. In glej ga zlomka, epilator Braun je odstranil tudi del refrena zelo znane pesmi. Ga uspeš dokončati in odpeti, da bomo spet dobili celega? Potem je nagrada tvoja!

Zelo preprosto, kot je preprosta epilacija telesa s Flex epilatorji Braun.

Preveri akcijsko ponudbo epilatorjev v trgovinah Big Bang.  
Sodeluj v nagradni igri in osvoji lepotni set BRAUN z najnovejšim Flex epilatorjem.

Le katera izmed nas si ne želi biti urejena in samozavestna. Žal pa nam zaradi hitrega ritma življenja in prenatrpanega urnika vedno primanjkuje časa za sprostitev in lepotno rutino, ki bi nam to omogočala. Z revolucionarno inovacijo prvega epilatorja s povsem gibljivo glavo je bil postavljen novi zlati standard v odstranjevanju dlačic; manj časa, manj zapletov, manj spregledanih predelov. Torej večje prilagajanje našemu telesu in življenjskemu slogu. Vsestranska naprava, ki je veliko več kot zgolj epilator, se gladko vključi v redne postopke lepotne nege in pri vsem pooseblja vodilo »več z manj«.

6 razlogov za epilacijo, ki te bodo prepričali, da se na poletje pripraviš z epilatorjem:

1. Dolgotrajna gladkost - Dlačice odstranimo s korenino vred, zato traja dlje, da ponovno zrastejo.

2. Ujame trikrat krajše dlačice kot vosek. Tehnologija MicroGrip ujame celo dlačice, ki niso večje od zrna peska (0,5 mm), zato je potrebnih manj dni čakanja na zadostno dolžino dlačic.

3. Nežnost - Tehnologija SensoSmart™ skrbi za ravno pravi pritisk na kožo in omogoča uporabo pod vodo, da je epilacija udobnejša.

4. Dlačice, ki ponovno zrastejo, so manj opazne. Dlačice odstranimo skupaj s korenino, zato so tiste, ki ponovno zrastejo, mehkejše in tanjše kot po britju.

5. Gladka koža od glave do pet. Cela vrsta nastavkov zagotavlja želene rezultate na različnih delih telesa.

6. Odlična za občutljivo kožo. Epilacija v kopeli je izvrstna za začetnice ali tiste z občutljivo kožo.

Novi Braun Silk-épil 9 Flex predstavlja prvi pametni epilator na svetu s povsem gibljivo glavo.

Dizajn epilatorja je revolucionarno prenovljen. Z novim, ožjim ergonomskim ročajem in prvovrstnim materialom za oprijem zagotavlja boljše rokovanje med mokro ali suho uporabo. Če imate občutljivo kožo, vam naprava, ki je 100-odstotno vodoodporna, omogoča uporabo med kopanjem ali prhanjem, da je izkušnja prijetnejša. Lepotni set vključuje tudi ščetko za globinski piling telesa, s katerim opravite tretma, ki je šestkrat učinkovitejši od ročnega pilinga.

Braun že od samega začetka spremljajo napredne ideje, inovativni izdelki in najnovejši razvoj v tehnologiji. Srce podjetja je še danes design – manj je več. Vrednote kot so kvaliteta, funkcionalnost, čistost in brezčasnost so prepoznane v vseh izdelkih.

Pravila za sodelovanje