Quantcast
Radio1_v_zivo


Pred oltarjem izvedela skrivnost bodočega moža! Več mesecev ji je prikrival, nato pa se pred vsemi razkril
WOW | 19. 5. 2020 8:54
Do poroke ji je skrival, da obiskuje terapevta in se uči hoditi s protezami
Ključne besede:     invalid    proteze    noge    hoja    nevesta    mož    oltar    poroka    šok    ljubezen    skrivnost
Presenetil jo je in na dan poroke vstal iz invalidskega vozička

Kevin Taylor je kar 18 let preživel na invalidskem vozičku po tem, ko so mu zaradi redke bolezni amputirali obe nogi. Srečen, ker je preživel, se je počasi sprijaznil, da ne bo nikoli več v življenju hodil.

Vmes je spoznal Kim. Bila je ljubezen na prvi pogled. Sprejela ga je takšnega kot je in od vsega začetka z njim ravnala tako, kot da je popolnoma normalen moški. Nanj ni nikoli gledala kot na invalida in skupaj sta počela vse, kar počnejo ostali pari. 


Kevin jo je na invalidskem vozičku čakal pred oltarjem, nato pa vstal in stopil do nje

Hodila sta na zmenke, na izlete, šla na morje, opravljala dela na vrtu in še več. Nikoli se ni pritoževala nad njim in mu vedno pomagala pri stvareh, ki jih sam ni mogel opraviti. Na daleč se je videlo, da ga ljubi z vsem srcem. Dejala je, da ji je nadvse pomembno, da je človek lep navznotraj in da šele potem pride do izraza njegov zunanji videz. 
 

Kim je planila v jok, saj ni mogla verjeti svojim očem

''Nikoli me ni obravnavala kot invalida, ampak kot normalnega moškega. Ob njej nimam občutka, da mi kaj manjka, saj me popolnoma izpopolnjuje. Čeprav nimam nog, se v njeni bližini počutim popolnega in neizmerno srečnega,'' pove Kevin, ki jo je kasneje tudi zaprosil in želel, da je poročni dan nekaj posebnega. Želel si je, da bi ji nekako povrnil za vso izkazano ljubezen, jo presenetil in ji pokazal, da jo tudi on iskreno ljubi. 
 

Želel ji je povrniti za vso ljubezen in to, da mu ves čas stoji ob strani

Na skrivaj je obiskal zdravnika, kjer so izdelali načrt za njegovo zdravljenje in rehabilitacijo. Izdelali so mu proteze za noge in z obiskom terapevtov je po nekaj težkih in napornih mesecih stal na nogah ter ponovno hodil. Vse do poroke ji ni povedal ničesar, saj je želel, da to ostane presenečenje. Težko je skrival, a so mu pri tem pomagali prijatelji. 

Ko je Kim v spremstvu očeta hodila pred oltar, je tam sedel tudi Kevin. Duhovnik je rekel naj vsi vstanejo, pa je sledilo nepričakovano. Vstal je tudi Kevin in nevesta je planila v jok. Ni mogla verjeti svojim očem, prav tako pa so bili presenečeni svatje, ki tega niso pričakovali.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del