Quantcast
Radio1_v_zivo


Priznal, kaj počne, da žena z njim ''rada'' seksa! Terapevtka pravi, da rabi pomoč ...
Ljubezen & seks | 15. 5. 2020 10:55
Ženi plačuje za oralni in analni seks ter se sprašuje, če je to v redu ...
Ključne besede:     seks    zakon    plačevanje    oralno    analno    žena    mož    bizarno    dogovor    denar    zaslužek
Plačuje ženi za oraln in analni seks ter se sprašuje, če je to v redu ...

Anonimen moški iz Avstralije je na spletnem portalu News.com vprašal ljudi, če se jim zdi v redu, da svoji ženi plačuje za seks oz. kadar si želi biti zadovoljen oralno ali seksati analno. Pojasnil je, da sicer z ženo seksata 2 x na teden, vendar gre za običajen seks, ki pa je brezplačen. Če pa si zaželi oralnega ali analnega, pa ženi plača. Na to idejo pa ni prišla ona, ampak on. 

Za ''nadgradnjo'' spolnih uslug  se je domislil, ko več kot leto dni ni dobil v postelji tega kar je želel. Ko ji je predlagal, da bi ji za to plačal, pa se je ona strinjala. 

Za oralni seks ji tako plača 30 dolarjev, če pa si zaželi analnega, pa se cene zavihtijo precej višje in ji da kar 200 dolarjev. 

''Imava dogovor! Oralno me zadovolji 2 x na teden, dan si izberem sam. Takrat mi ne more reči ne, tudi, če ni pri volji ali ima kaj za postoriti. Saj ji plačam in prav je, da mi ustreže,'' pove moški in še doda, da ima izredno močen seksualni nagon ter je ves čas potreben. 


Je normalno, da ženi plačuje za seks?!

''Poročena sva osem let, imava dva otroka, urejeno družinsko življenje, razen pri seksu se je malce zalomilo. Sicer pa tudi račune za hišo plačujeva ločeno, saj je ona izredno neodgovorna in želim, da za svojo neodgovornost plačuje kar sama,'' je dopisal in s svojo nenavadno objavo zbodel tudi oči strokovnjakinje na področju družinski odnosov in psihologije. Zapisala je, da ji vse skupaj zveni kot nasilje in da je žena tukaj velika žrtev. 

***

''Pozdravljen! Zanimivo se mi zdi, da imata z ženo nekakšen dogovor, kjer pa ona nima možnosti, da reče ne, če ji vi plačate. Se pravi, da dokler vi plačujete, ona nima možnosti zavreči denar, če prav razumem. To mi ne zveni kot dogovor ali kompromis, ampak bi se lahko smatralo za neke vrste nasilja. Morda se žena boji, da bi vas izgubila ali pa se celo boji vas, glede na to, da je pripravljena vzeti denar. Predlagala bi vama obisk terapevta in da stvari rešita drugače. Plačevanje za spolne usluge med partnerjema, ki bi morala to početi iz ljubezni, ni zdravo za nadaljnji odnos''.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del