Quantcast
Radio1_v_zivo


Po zmenku jo je poljubil in spravil v bolnišnico! Poglej, kaj ji je ''storil'' z nedolžnim poljubom ...
OMG/WTF | 14. 5. 2020 10:01
Pred zmenkom jedel arašidovo maslo, ni pa vedel, da je nanj alergična
Ključne besede:     alergija    par    tinder    maslo    arašidi    poljub    bolnišnica    napad    par    bizarno    razmerje
Med poljubljanjem se je skoraj zadušila

Samara Hnaien (22) in Charles Harris (23) iz Sydneyja sta se spoznala preko Tinderja in se odločila za srečanje v živo. Ker se je vse skupaj odvilo v času karantene in restavracije ter lokali še niso popolnoma obratovali, sta se dobila pri Charlesu doma. Zmenek je potekal dobro, dokler ni prišel čas poljuba. 

Tako kot Charles ni vedel, da je Samara alergična na oreščke, tako ona ni vedela, da je pred tem jedel arašidovo maslo.

''Preden sva se dobila, sem pojedel sendvič z arašidovim maslom in niti pomislil, da lahko pride do česa takšnega,'' pove Charles, ki je z nedolžnim poljubom ogrozil Samarino življenje. 


Samara in Charles si bosta prvi zmenek zapomnila po alergijskem poljubu

Med poljubljanjem pa je dekle dobilo hudo alergijsko reakcijo. Ustnice so jo začele peči, usta pa zatekati. Vse težje je dihala. Vprašala ga je, če je slučajno jedel arašidovo maslo in je prikimal. Tako je vedela, da je situacija resna in potrebuje zdravniško pomoč. Charles jo je hitro odpeljal v bolnišnico, tam pa sta ostala vse do 6. ure zjutraj. 


Pred zmenkom jedel sendvič z arašidovim maslom in jo nato s poljubom skoraj ''zadušil''

''Pokazal se je v najboljši luči, kar se je lahko. To, da je z mano ostal v bolnišnici, mi je dalo vedeti, da je skrben in zelo v redu fant. Stal mi je ob strani, pa me sploh ne pozna. Ves čas me je tolažil, da naj ne skrbim, da bo vse v redu in da se nimam česa sramovati,'' je povedala Samara in dejala, da je s tem dokazal, da je fant, ki bi si ga lahko želelo vsako dekle.  


Samara je ostala v bolnišnici celo noč, Charles pa je bil ves čas z njo

Čeprav si parček prvega zmenka ni predstavljal tako, sta dejala, da se bosta vsekakor še srečala. Charles je le še dodal, da arašidovega masla na dan zmenka, zagotovo ne bo več jedel.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del