Quantcast
Radio1_v_zivo


OBI in PROJEKT VISOKA GREDA
Nagrajujemo | 15. 5. 2020 18:30
Zgradimo visoko gredo!
Ključne besede:     Obi    projekt    nagrada    bon
Čas je, da narediš sam!

Ni večjega veselja, kot opazovati, kako iz semena vzklije rastlina in nato spremljati njen razvoj. Vrtnarstva se lahko lotite tudi tisti brez vrta. Kot nalašč za to so visoke grede. Zavzamejo malo prostora in dajo veliko veselja in sveže zelenjave. Nad visoko gredo se je navdušil tudi Tomaž Klepač, voditelj popoldanskega šova KinG na Radiu 1. Ideje in inspiracijo je Tomaž, ki je znan kot tehnični tip, ki doma vedno rad kaj postori in ustvarja, dobil v OBI-ju. In sedaj je v etru navdušil nad idejo visoke grede tudi svojega sovoditelja Iztoka Gustinčiča.

Nad projektom se navduši tudi voditeljica Anja Ramšak. Anja je svojo mladost preživela na deželi in bila navajena dela na vrtu. Od kar pa živi bolj v urbanem okolju pa to prav pogreša. Vsako leto ji sicer zmanjka časa za vrtnarjenje, samo tale visoka greda pa deluje res privlačna za mali vrtnarski izziv. Tomaž in Iztok se odločita, da z njo delita tretjino grede, pod pogojem, da ne razkrijeta, kaj bosta posadila.

Našo trojico čaka že prvi izziv! Zgraditi visoko gredo!

Pomisleke, kako velik izziv je graditev visoke grede reši Tomaž. Njega to ne skrbi. V OBI-ju ti pomagajo tudi z nasveti! Posneli so video, kjer je vse natančno razloženo.

Tomaž, Iztok in Anja se tako lotijo izgradnje visoke grede. In zraven so tudi naše kamere. Poslušalci bodo tako v videu lahko spremljali, kako enostavno se je lotiti visoke grede pri OBI-ju. Kdo bo bolj uspešen? Bo Anja sodelovala ali samo po žensko »komandirala«? Vsi skupaj pa bomo ob ogledu videa videli, da lahko visoko gredo pri OBI-ju zgradi prav vsak.

Ob koncu videa visoko gredo razdelijo na 3 dele in vsak bo v svoj del zasadil po svojem izboru. Vsi so v veliki dilemi. Radi bi posadil baziliko, pa peteršilj, korenje, solato in sladke jagode ... Dilemo hitro rešijo v OBI-ju, kjer njihovi svetovalci vedno poskrbijo za nasvete. V videu vidimo kaj sta posadila Tomaž in Iztok … Anja, pa zahteva, da se kamera ugasne.

V tem trenutku se video konča. Čas je za izziv za naše poslušalce!

Vsa Slovenija v KinG popoldnevu na Radiu 1 spremlja ta zaplet in se skupaj s Tomažem in Iztokom sprašuje kaj je v OBI-jevo vrtno gredo posadila Anja? Tudi poslušalci še niso poslali pravega odgovora. Zato Anja malo pomaga z različnimi namigi. Naloga poslušalcev pa je, da svoje odgovore, kaj je posadila Anja pošljejo na 051 300 300.

5 x dnevna nagrada: boni OBI za brezplačne nakupe v vrednosti 40 EUR

1 x glavna nagrada:
boni OBI za brezplačne nakupe v vrednosti 500 EUR


OBI - Za boljše domove in lepše vrtove

Največji trgovec z izdelki za gradnjo, dom in vrt v Evropi že več kot 20 let uspešno posluje in zadovoljuje potrebe tudi slovenskih potrošnikov.
Veseli smo, da vam z bogatim izborom kvalitetnih izdelkov pomagamo graditi, prenavljati ter urejati vaše domove in vrtove.

V pestri ponudbi izdelkov boste našli vse potrebno za vaše domače projekte gradnje ali obnove - okna, vrata, talne obloge, ploščice, barve, luči in ostale potrebne izdelke. Pri izbiri vam bodo s strokovnim svetovanjem pomagali naši zaposleni. Pravi projekti pa potrebujejo pravo orodje – skupaj bomo našli tistega, ki je za vaše potrebe najbolj primeren.

Še posebej smo ponosni na naš vrtni center, kjer za visoko kvalitetne rastline skrbimo v kontroliranem okolju. Pri nakupu vam nudimo tudi strokovno svetovanje za izbor najprimernejših rastlin za vaš dom in okolico. Poleg rastlin pa boste našli še druge potrebne izdelke, ki bodo vaš vrt ali teraso spremenili v prostor za popolno sprostitev; vrtno pohištvo, senčila, žare, zunanja svetila, in še marsikaj.

Poznate naše storitve?

• Brezplačni 3D izris kopalnice v izbranih centrih (v Ljubljani, Kranju, Kopru, Celju ali Mariboru) s strokovnim svetovanjem in širokim izborom priznanih blagovnih znamk

• V naši mešalnici barv vam zmešamo vsak barvni odtenek

• Pri nas kupljen les vam brezplačno razrežemo natančno po meri in po želji zalepimo tudi robne trakove

• kupljeno blago pa vam tudi z veseljem in po zelo ugodni ceni dostavimo na dom

Pomagamo vam tudi pri vaših večjih projektih – naši projektni svetovalci vam bodo svetovali, kaj vse potrebujete za izvedbo projekta ter vam pripravili individualno ponudbo, prilagojeno vašim meram.

Pa še namig za vaše prijatelje mojstrovalce - OBI-jeva darilna kartica je popolno darilo za vse mojstrovalce, ki jih želite obdariti.


OBI - Za boljše domove in lepše vrtovePravila za sodelovanje

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del