Quantcast
Radio1_v_zivo


Aleja je odprta
| 8. 5. 2020 11:27
Najsodobnejše nakupovalno središče ALEJA je sprejelo prve obiskovalce
Ključne besede:     Aleja    nakupovalno središče    trgovine    Šiška    odprtje
Najsodobnejše nakupovalno središče ALEJA. Foto arhiv ALEJE

Odštevanja je konec, danes ob osmi uri je svoja vrata odprlo popolnoma novo, najsodobnejše nakupovalno središče v Sloveniji ALEJA. Gre za delno odprtje, in sicer je odprtih 21 trgovin: trgovina Interspar, drogerija Müller, banka Nova KBM, Sensilab, telekomunikacijski operaterji A1, T-2, Telekom Slovenije in Telemach, Big Bang, Hervis s svojo kolesarsko trgovino, trgovina za male živali Hunter, Čokoladnica Cukrček, cvetličarna Gardenia, čistilnica in pralnica Labod, Pandora, Zlatarna Celje, Sten Time, Slowatch in v skladu z vladnim odlokom tudi kavarne z zunanjimi terasami, kot so Kavarna Zvezda, Teta Frida in Caffe DeLuxe. Novo nakupovalno središče ALEJA bo odprto vsak dan od 8. do 20. ure, razen nedelje. Posamezne trgovine in lokali bodo znotraj tega obratovali različno, kar pa lahko spremljate na naši spletni strani www.aleja.si.
Preostali del nakupovalnega središča bomo odpirali skladno z vladnimi usmeritvami in dovoljenji, ki bodo izdani v bližnji prihodnosti, med drugim bo poskrbljeno za širok nabor vrhunskih modnih blagovnih znamk.

Generalni direktor SES mag. Marcus Wild je ob odprtju dejal: »Ljubljana je eno najlepših mest v Evropi, tudi z vidika njene arhitekture, zdaj pa je z ALEJO dobila nov ikonični arhitekturni biser.«
»Vzdušje in izkušnja obiskovalcev našega nakupovalnega središča ALEJA sta za nas zelo pomembna. Zato se trudimo, da kljub trenutno zaradi COVID-19 omejenim razmeram nakupovanja obisk nakupovalnega središča poteka čim bolj sproščeno. Skupaj s trgovci in ponudniki storitev obiskovalcem zagotavljamo dobro počutje in varnost. Vpeljane imamo izjemno visoke higienske standarde z rednim razkuževanjem stičnih točk, kot so ročaji ograj in tekočih stopnic ter drugo okovje in gumbi v dvigalih in na bankomatih. Obiskovalcem so na voljo razkužila za roke pred vsakim vhodom v nakupovalno središče in pred vhodom v vsako trgovino oziroma lokal. Vstop v nakupovalno središče je možen le z masko, da pa bo nakupovanje prijetno in varno, na vhodih spremljamo število obiskovalcev,« je poudaril Toni Pugelj, direktor ALEJE in direktor SES Slovenija, ki je ob današnjem odprtju prvih trgovin v novem nakupovalnem središču ALEJA prerezal trak.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del