Quantcast
Radio1_v_zivo


Po seksu pristala na operacijski mizi: ''SRAM ME JE! To kar sva storila s fantom, ne privoščim nikomur''
OMG/WTF | 6. 5. 2020 12:20
V anusu se ji je zataknil vibrator
Ključne besede:     seks    vibrator    penis    bolnica    miza    operacija    anus    rit    grozljivo    bizarno
Med seksom uporabila vibrator, ko je ta kar na enkrat izginil

24-letna študentka Emma Phillips in njen partner sta med seksom uporabila vibrator, ta pa je kar naenkrat izginil. Sprva je mislila, da ga je skril pod blazino, a se je kasneje izkazalo, da gre za hujšo stvar.

''Gledala sva okoli postelje, če je padel na tla ali se nekam odkotalil, vendar ga nisva našla. Potem pa sem začutila nenavaden občutek v trebuhu in ko sem močno pritisnila, sem čutila, da nekaj v meni vibrira.'' Takrat sta ugotovila, da se ji je vibrator zataknil globoko v anusu.Partner ji je na vse načine skušal pomagati, a mu vibratorja ni uspelo dobiti ven. Poskušal je celo s kleščami za žar, a ni šlo. Postalo jima je jasno, da mora Emma v bolnišnico in da potrebuje medicinsko pomoč.

''Tisti večer, ko se je to zgodilo, sva oba pila in nihče od naju ni bil sposoben voziti. Ni mi preostalo drugega, kot da pokličem reševalce. Niti predstavljate si ne, kako mi je bilo nerodno, ko se morala povedati svojo težavo. Od sramu sem se kmalu pogreznila v zemljo''. In tako so Emmo prišli iskati z reševalcem ter jo odpeljali v bolnišnico.


Opravili so ji *kolostomo, zato je morala kar 6 mesecev nositi vrečko za stomo

*O kolostomi govorimo takrat, kadar kirurg del zdravega širokega črevesa izpelje na površino trebuha, kjer napravi odprtino, skozi katero stomist odvaja blato.

Zdravniki so naredili rentgen in ugotovili, da je vibrator obtičal precej globoko in ga ne bo mogoče dobiti ven brez operacije. Povedali so ji, da je zadeva resna in bodo morali operacijo izvesti tako, da bodo po vibrator segli skozi trebušno votlino. Š ele takrat jo je zares postalo strah.

Za 6 mesecev je dobila vrečko za odvajanje blata in jemala močne protibolečinske tablete. Počasi je okrevala in rekla, da si vibratorja še nekaj časa ne bo privoščila za posteljne popestritve.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del