Quantcast
Radio1_v_zivo


Aleja odpira vrata v petek
| 6. 5. 2020 9:30
Novo ljubljansko trgovsko središče Aleja v petek odpira svoja vrata, objavljamo seznam trgovin in lokalov, ki bodo obratovali
Ključne besede:     Aleja    nakupovalno središče    trgovine    Šiška
Nakupovalno središče Aleja Šiška Ljubljana vrata odpira 8. maja.

Novo, najsodobnejše nakupovalno središč ALEJA v Ljubljani v Šiški se bo delno odprlo še ta teden. Nekaj novih trgovin in lokalov se bo prvič odprlo v petek, 8. maja, ob 8. uri. To so: trgovina Interspar, drogerija Müller, Big Bang, telekomunikacijski operaterji A1, T2, Telekom Slovenije in Telemach, cvetličarna Gardenia, čistilnica in pralnica Labod, banka Nova KBM, trgovina za male živali HUNTER, Čokoladnica Cukrček, Pandora, Hervis s svojo kolesarsko trgovino in po zadnjem odloku vlade tudi kavarne z zunanjimi terasami, kot so Kavarna Zvezda, Teta Frida in Caffe DeLUXE. Delovale bodo v sklopu novega nakupovalnega središča ALEJA, ki bo odprto vsak dan od 8. do 20. ure, razen nedelje. Posamezne trgovine in lokali bodo znotraj tega obratovali različno, kar pa lahko spremljate na naši spletni strani www.aleja.si.

Preostali del nakupovalnega središča bodo odpirali skladno z vladnimi usmeritvami in dovoljenji, ki bodo izdani v bližnji prihodnosti, med drugim bo poskrbljeno za širok nabor vrhunskih modnih blagovnih znamk.

"Vzdušje in izkušnja obiskovalcev našega nakupovalnega središča ALEJA sta za nas zelo pomembna. Zato se trudimo, da kljub trenutno zaradi COVID-19 omejenim razmeram nakupovanja obisk nakupovalnega središča poteka čim bolj sproščeno. Skupaj s trgovci in ponudniki storitev se veselimo prvih obiskovalcev, ki jim bomo zagotovili dobro počutje in varnost. Zato smo vpeljali izjemno visoke higienske standarde z rednim razkuževanjem stičnih točk, kot so ročaji ograj in tekočih stopnic ter drugo okovje in gumbi v dvigalih in na bankomatih. Obiskovalcem so na voljo razkužila za roke pred vsakim vhodom v nakupovalno središče in pred vhodom v vsako trgovino oziroma lokal. Vstop v nakupovalno središče bo možen le z masko, da pa bo nakupovanje prijetno in varno, bomo na vhodih spremljali tudi število obiskovalcev.", so povedali v ALEJA, nakupovalno središče Ljubljana Šiška.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del