Quantcast
Radio1_v_zivo


Posvojili dečka iz sirotišnice in prejeli klic, ki ga nista pričakovali! Takoj sta se usedli v avto in odpeljali tja ...
WOW | 17. 5. 2020 10:29
Dekleti sta posvojili tri brate in si ustvarili družino, o kateri sta sanjali od nekdaj
Ključne besede:     posvojitev    par    otroci    bratje    sirotišnica    šok    družina    klic    presenečenje    sirota
Najprej posvojili enega dečka, nato prejeli klic, ki jima je spremenil življenje

Casey in Lena Currie iz Massachusettsa sta se nekaj let nazaj poročili ter si nadvse želeli ustvariti družino. Želja po otroku je bila velika, zato sta se odločili za posvojitev.

Posvojili sta 4-letnega dečka Joeyja in si nikoli mislili, da se bo njuna družina čez noč povečala še za enega člana. Iz sirotišnice sta namreč prejeli klic, da so k njim pripeljali brata njunega posvojenca Joeyja. Povedali so jima, da mu je ime Noah, star je komaj leto dni in prav tako zapuščen. 


To je fotografija, ki je nastala na dan, ko sta postali mami vsem trem bratom

Odpravili sta v sirotišnico in se takoj odločili za posvojitev Noaha, saj se jima je zdelo to, da brata odraščata skupaj nekaj izjemnega. Kmalu pa sledi še eno presenečenje. Izvedeli sta, da imata Joey in Noah še enega brata. To je bil 2-letni Logan.


Joey, Noah in Logan

Živel je pri neki rejniški družini, ki je imela že vse dokumente pripravljene za posvojitev, a se je nekaj zalomilo. Posvojitveni postopek ni stekel in deček je ostal brez rejnikov. Ko sta za to izvedeli Casey in Lena, sta dejali, da bosta zagotovo posvojili še njega. Takoj sta začeli urejati dokumente in v nekaj mesecih je bil deček pri njima.

Trije bratje so se združili in dobili topel dom ter ljubeče starše.


Družina Currie za praznike

Casey in Lena sta presrečni, saj sta dobili vse, o čemer sta sanjali. ''Biti mama je najlepši poklic na tem svetu in to, da imava tri otroke, ki so za povrhu vsega še bratje, je neprecenljivo,'' povesta srečni mamici in dodata: ''Nisva imeli srca, da bi trije bratje odraščali ločeno, brez premisleka sva ga vzeli pod svojo streho''.


Trije bratje ostali skupaj in dobili družino, ki si jo zasluži vsak otrok
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del