Quantcast
Radio1_v_zivo


Po smrti partnerja je v njegovemu telefonu našla neposlano sporočilo! To kar je prebrala, ji je vzelo sapo
Žalostno | 29. 4. 2020 9:49
32-letnik je pred smrtjo svoji družini napisal ganljivo sporočilo
Ključne besede:     sporočilo    ganljivo    družina    koronavirus    smrt    oče    otroci    žena    ljubezen    žalostno    telefon
Umrl zaradi koronavirusa in v telefonu pustil ganljivo sporočilo

Jonathan Coelho je bil zdrav in aktiven 32-letnik, dokler ni bil 26. marca hospitaliziran zaradi koronavirusa. Imel je težave z dihanjem, zato so ga morali priklopiti na aparate, po enem mesecu pa je v bolnišnici umrl zaradi zastoja srca.Njegova 33-letna partnerka Katie in dva majhna otroka, so tako ostali zlomljenega srca, brez očeta in osebe, ki jim je pomenila vse na svetu. Nekaj dni pred smrtjo, pa je Jonathan v svoj telefon zapisal ganljivo sporočilo, ki ga ni nikoli poslal nikomur. Odkrila ga je naključno le nekaj dni po pogrebu, ko je v roke prijela njegov telefon. V zavihku je videla beležko, kjer je bilo zapisano sporočilo, namenjeno njej in otrokoma:

Ljubim vas z vsem srcem in omogočili ste mi najboljše življenje, boljše, kot ki bi si ga lahko zamislil. Srečen sem in ponosen, da sem bil lahko tvoj mož ter oče Braedy-ju in Penny.

Katie, ti si najlepša in najbolj skrbna oseba, ki sem jih kadarkoli spoznal. Zares si posebna. Zagotovi si, da boš živela srečno in z isto mero strasti, zaradi katere sem se zaljubil v tebe. Si najboljša mama najinima otrokoma in nekaj najlepšega, kar sem izkusil v življenju. Naj Braedyn ve, da je moj najboljši prijatelj, da sem ponosen nanj in nato, da sem bil lahko njegov oče. Naj še naprej počne vse tako izjemno, kot je to počel do sedaj. Naj Penelope ve, da je moja princeska in da ima lahko v življenju vse, kar si zaželi.


Sporočilo je zaključil s tem, da si želi le to, da bi bila njegova družina srečna, ne glede na to, kaj vse jih še čaka. Prav tako ji je zaželel, da naj se ne drži nazaj ali odreka temu, da ne bi spoznala nove ljubezni. Zaželel ji je nekoga, ki bo ljubil tako njo, kot tudi otroka. 


''Ne vem, kako bomo živeli brez njega,'' je zaključila Katie.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del