Quantcast
Radio1_v_zivo


''KJE JE NAŠLA TEGA SEKSI TIPA?'' Partnerja večkrat na dan priklopi na detektor laži, saj se boji, da bi jo prevaral
OMG/WTF | 30. 4. 2020 11:01
Diagnosticirali so ji psihično motnjo imenovano Othellov sindrom
Ključne besede:     ljubosumnost    detektor    laž    partner    bolezen    paranoja    razmerje    bizarno    par
Debbie je noro ljubosumna na partnerja in se boji, da bi jo prevaral

44-letna Debbie Wood je na svojega partnerja, 33-letnega Steve-ja tako močno ljubosumna, da ga redno testira na detektorju laži. Boji se, da bi jo prevaral, zato ga večkrat na dan priklopi na detektor, redno preverja njegov telefon in mu pregleda vse e-maile.


Boji se, da bi jo prevaral

Debbi so diagnosticirali psihično motnjo imenovano Othellov sindrom. Njeno pretirano ljubosumje vodi v nadzorovanje, pregledovanje zasebnih sporočil, zalezovanje in včasih celo v fizično nasilje. Bolestni ljubosumneži so obsedeni s partnerjevo nezvestobo, s strahom pred izgubo, ne da bi za to imeli objektivne razloge. 


Na detektor laži ga priklopi večkrat na dan

Na njegov telefon je celo namestila aplikacijo, ki mu prepoveduje gledanje seksualnih vsebin. Prav tako je naredila na računalniku in nekaj televizijskih programov zaščitila s kodo, da mu je onemogočeno gledanje pornografije ali seksualnih vsebin. 


Nastopila sta v Tv showu in spregovorila o svojem razmerju

Mama dveh otrok pa je skupaj s partnerjem nastopila tudi v pogovorni oddaji v TV showu z naslovom: Najbolj ljubosumna ženska v Veliki Britaniji. Javnosti sta povedala, kako živita, zakaj vztrajata skupaj in kako Steve prenaša njeno ljubosumje. Ljudje so se nato po spletu začeli norčevati na način, kje je našla tega seksi tipa oz. kako je lahko on z njo. 

''Včasih sem tako ljubosumna, da bi najraje razbila celo hišo ali ga pretepla,'' pove Debbie, ki pa je izredno skrbna mama in dobra partnerka, po Steve-ovih besedah.


''Steva takoj priklopim na detektor laži, ko pride domov. Tudi takrat, ko se vrne le iz trgovine.''

Kaj o tem pravi Steve?

''Ko me priklopi na detektor, sem zelo nervozen, a se ne upiram. Srce mi bije kot noro in potim se, saj sem kar malce žalosten, ker Debbi dvomi v mojo zvestobo,'' pove in zaupa, zakaj ne obupa nad njo: ''Ona je moja sorodna duša in jo ljubim. Zame je nekaj posebnega in njeno ljubosumnost me ne bo odgnala stran''.


Steve jo ljubi in ga njeno obnašanje oz. bolezen ne moti

Debbi pa si resnično želi uspeti v modni industriji, za modele z močnejšo postavo in pravi, da se bo te bolezni znebila, ko bo postala uspešna. Takrat bo Steve tisti, ki bo ljubosumen nanjo. 

''Rada bi se znebila slabega slovesa o tem, da veljam za najbolj ljubosumno žensko na svetu. Prvič po dolgem času se v svoji koži počutim dobro, sem bolj samozavestna in zdi se mi, da Steveu bolj zaupam. Zdaj, ko imam malce več pozornosti javnosti, je tudi on ljubosumen, kar me dela bolj mirno in sproščeno,'' je še dodala Debbie.


Nekaj let nazaj sta celo dahnila usodni da
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del