Quantcast
Radio1_v_zivo


Dekle in fant na sliki nista to, kar misliš! Ko vidiš, kaj držita v rokah, te bo zadelo!
OMG/WTF | 20. 4. 2020 6:49
Vsi mislijo, da jih ima 20, v resnici pa že 50!
Ključne besede:     družina    mama    mladost    sin    50    abraham    šok    torta    slika    otroci    mož    videz
Dewi in njen sin za njen 50. rojstni dan

Na sliki je ženska po imenu Puspa Dewi iz Jakarte. Ko se na v javnosti pojavi s svojima sinovoma, večina ljudi misli, da je njuna sestra ali da je z enim izmed niju v razmerju.


Dewi s sinom za 50. rojstni dan

Enako so mislili, ko je v javnost pricurljala slika, kako jo sin poljublja na lice. Prepričani so bili, da je njen fant, čeprav jim ni bilo jasno, zakaj je na torti številka 50! Odgovor je jasen, ker je praznovala svoj 50. rojstni dan.


Dewi z možem in sinovoma

''To ni mogoče, da imaš tako mlado in lepo ženo! Saj še niti polnoletna ni!'' So pisali pod fotografijo ljudje, ki jo je moški objavil na svojem družbenem omrežju. Kaj hitro so spoznali, da sta skoraj enakih let, le, da njej leta precej bolje prizanašajo, kot pa njemu.Puspa pravi, da ima dobre gene, veliko pa tudi telovadi in se zdravo prehranjuje. Obožuje aerobiko, ples in zumbo, prav tako pa dviguje uteži. Vse to počne večkrat na teden, ne izključuje pa niti plavanja in badmintona. 


Njen mlajši sin je ponosen na to, da njegova mama izgleda mladostno in se z njo rad fotografira, čeprav večina misli, da sta par

''Ljudje pravijo, da sem z leti videti mlajša in se strinjam. Mislim, da sem pri teh letih srečnejša, kot nekoč. Otroci so odrasli, manj je stresa in imam več časa zase. Vse česar se lotim, se lotim z ljubeznijo, kar me ohranja mladostno tudi po duši''. Pravi in dodaja, da pri teh letih uživa bolj, kot kadarkoli prej. 


Za svojo kožo skrbi redno, jo redno čisti, neguje in ne gre nikoli spati z ličili 

''Nikoli nisem podlegla plastičnim operacijam ... pač se ne staram,'' se je pošalila mladostna mama in dodala, da ima pač le dobre gene, hkrati pa za svoje telo dobro skrbi.Ključ mladostnega videza je tudi redna zdrava prehrana in življenje s čim manj stresa. 


Z možem sta nekaj časa nazaj praznovala tudi 24-letnico poroke in jo takole proslavila s torto


Bi rekli, da je njuna mama?
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del