Quantcast
Radio1_v_zivo


PIKNIK VSEH PIKNIKOV
Nagrajujemo | 17. 4. 2020 17:01
Ave, domači piknikaši. Združimo se v žaru na PIKNIKU VSEH PIKNIKOV
Ključne besede:     AVE    piknik    žar
Piknik vseh piknikov

Ave, nepogrešljivi partner vsakega pravega piknika, pripravlja največji simultani piknik v Sloveniji - AVE Piknik vseh piknikov. In to na termin, ki predstavlja vrhunec piknik dejavnosti v Sloveniji, na 1. maj! Seveda se družimo varno in razmeram primerno. Piknik vseh piknikov je piknik, ki ga ima vsak pri sebi doma, a istočasno še z vsemi ostalimi. Družimo se virtualno!

1. maja tako na FB, Instagram objavi fotko svojega piknika s ključnikom #piknikvsehpiknikov in tudi ti postani del največjega piknika. Čez ves dan na spletni strani www.piknikvsehpiknikov.si poteka tudi srečelov in nova nagrada te čaka kar vsakih 15 minut.

Del dobrega piknika pa je tudi glasba. Zato se zabavi pridružuje tudi najbolj poslušana radijska postaja v Sloveniji - Radio 1. Na Radiu 1 se skupaj pripravljamo na Piknik vseh piknikov in izbiramo najboljše hite, ki ne smejo manjkati na pikniku. In za pomoč prosimo vas, naše poslušalce.

Skupaj iščemo: 101 hit vseh hitov, ki ne sme manjkati na nobenem pikniku. Še posebej pa ne na AVE Pikniku vseh piknikov.

Klikni tukaj in preveri seznam najboljših piknik hitov!

Sporoči nam, kateri hit po tvojem mnenju ne sme manjkati na AVE Pikniku vseh piknikov? Predlagaj svojega z SMS-om na 051 300 300.

In kako bo izgledal program 1. maja letos na Radiu 1? Radio je letos uradni radio AVE Piknika vseh piknikov. Vsako uro naši zbirki 101 hita, ki ne sme manjkati na pikniku dodamo nov hit. Predlagate ga seveda poslušalci, ki se v program oglašate iz svojih piknikov. Ob tem, ko poveste kako se imate, lahko zraven preko Radia 1 pozdravite še tiste, ki bi bili po navadi z vami na pikniku, pa se zaradi razmer tokrat družite samo virtualno - preko Piknika vseh piknikov.Piknik vseh piknikov je piknik, ki ga ima vsak pri sebi doma, a istočasno še z vsemi ostalimi. Je piknik na katerem se lahko družimo vsi tako kot se te dni smemo - virtualno, od doma, kjer vsak razgreje svojo ponev in zakuri svoj žar, četudi električni. Zato ljudje, imejmo piknik kot se spodobi. Ker smo ljudje, za božjo voljo! In ker je res že skrajni čas za piknik. Obeta pa se tudi Srečelov vseh srečelovov na katerem bodo vsakih 15 minut padale nagrade. Zanje se potegujete tako, da fotkate vaš domači piknik, ki bo v sklopu Piknika vseh piknikov potekal na praznik, v petek, 1. maja popoldne pri vas doma in vaše fotke s ključnikom #PiknikVsehPiknikov delite na Facebooku ter na spletnem piknik placu www.piknikvsehpiknikov.si sproti preverjate, kaj ste zadeli! Da boste že med tem ko žarite, okusili še drugi žar sreče.

Ave, domači piknikaši. Združimo se v žaru. Vaš AVE
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del