Quantcast
Radio1_v_zivo


Pri 42-ih izvedela, da je noseča! Zdravnik med porodom zakričal, ko je videl, ''kaj prihaja'' iz nje
WOW | 15. 4. 2020 9:01
Mislila, da bo rodila trojčice, v resnici pa so bile štiri enojajčne deklice
Ključne besede:     mama    rojstvo    šok    porod    nosečnost    zdravnik    deklice    enojajčne
42-letnica na svet spravila 4 deklice

Kimberly Fugate je bila izjemno presenečena in hkrati vesela, da ji je uspelo zanositi pri 42-ih letih. Že od prej imela 11-letno hčerko Katelyn, a si je z novim partnerjem zaželela imeti še enega otroka. Zgodilo pa se je nekaj, česar nihče od njih ni pričakoval niti v sanjah. Na ultrazvoku so ji povedali, da pričakuje trojčice.

Na dan poroda pa je sledil še en šok. Zdravnik, ki je prisostvoval pri porodu, je dobesedno zakričal, ko je na svet spravil tri deklice in zagledal še en par nogic. Bila je še ena drobna deklica, ki se je skrivala v trebuhu. Na svet je spravila kar štiri enojajčne deklice, v 28. tednu. 


Nikoli ni pričakovala, da bo rodila tri deklice, kaj šele štiri

''Vse skupaj se je odvilo tako hitro, da nisem imela niti časa, da se pripravim na dejstvo, da bom rodila več otrok. Še danes se moram včasih uščipniti, da se zavem, da je vse to res,'' je povedala zadovoljna mamica.


Zaradi prezgodnjega rojstva so imele kar nekaj zdravstvenih težav

In tako je na svet spravile štiri deklice, ki pa so imele ob prezgodnjem rojstvu kar nekaj zdravstvenih težav. Imele so težave s srcem, bile so ekstremno nizke teže in niso bile sposobne dihati same. V bolnišnici so preživele tri mesece, saj niso bile sposobne dihati brez pomoči aparatov. Ena izmed deklic je morala celo na operacijo oči.


Poimenovala jih je Kayleigh, Kenleigh, Kristen in Kelsey

Ko so si deklice končno opomogle in bile v normalnem stanju, je bil čas za odhod domov. Kimberly je povedala, da prvi meseci niso bili lahki in je potrebovala ogromno pomoči družine in njene starejše hčerke. 

Čez čas so se morali preseliti v večjo hišo in kupiti tudi večji avto. 


Danes imajo 6 let, so zdrave, radožive in nasmejane deklice
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del