Quantcast
Radio1_v_zivo


KREPKE ZGODBICE 4 PRIJATELJEV
Nagrajujemo | 17. 4. 2020 9:00
Poslušaj krepke zgodbice štirih prijateljev in osvoji paket mlečnih izdelkov Krepko!
Ključne besede:     Krepko    izdelki    mleko    kefir    Kele
Poslušaj krepke zgodbice štirih prijateljev in osvoji paket mlečnih izdelkov Krepko!V tem tednu bo ekipa najbolj poslušanega jutranjega radijskega programa v Sloveniji, Denis Avdić šova, poskrbela za zdrav začetek dneva. Za zajtrk si bomo privoščili visokokakovostne mlečne izdelke iz mlekarne Krepko, ki so narejeni na tradicionalen in naraven način. Mlekarna Krepko je najbolj znana po pravem tradicionalnem kefirju narejenem iz kefirjevih zrn in ekoloških mlečnih izdelkih. Mleko pa prihaja iz kontroliranih slovenskih ekoloških pašnikov.

V tem tednu tako vsako jutro na vas čaka paket mlečnih izdelkov Krepko. Do njega pa vas vodi pozorno poslušanje in spomin. Vsako jutro v programu preberemo kratko zgodbico povezano z jutranjimi voditelji: Denisom, Jano, Miho in Anjo ter izdelki mlekarne Krepko! Če te izžrebamo bo tvoja naloga, da jo dobro poslušaš in si zapomniš podrobnosti o katerih te povpraša jutranja ekipa.
Vsi trije pravilni odgovori ti prinesejo paket mlečnih izdelkov Krepko s katerimi tudi ti poskrbiš za zdravo prehrano v svojem življenju, tudi po velikonočnih praznikih, ko si se verjetno kar grešil/a. In ne skrbi, če bo pretežko, so tukaj štirje prijatelji, Denis, Jana, Miha in Anja, ki ti pomagajo z namigi za pravilni odgovor na poti do izdelkov iz Mlekarne Krepko.

Zato se hitro prijavi na zgornjo prijavnico in počakaj na naš klic!


5 x dnevna nagrada:

Paket z izdelki Krepko, ki vsebuje:

• 1 kos Kefir Krepki suhec 750 g lahki 1,5% mm
• 1 kos Kefir Krepki suhec 750 g polnomastni 3,2% mm
• 1 kos Kefir Krepki suhec 500g lahki 1,5% mm
• 1 kos Kefir Krepki suhec 500g polnomastni 3,2% mm
• 5 kos BIO Kefir malina rdeča pesa 250g 1,5% mm
• 2 kos BIO Sir za žar
• 1 kos Visoko proteinska skuta – rikota 400 g
• 2 kos BIO Krepka južina – sir iz slanice z začimbami
• 1 kos BIO maslo 200g
• 1 kos Kefir z okusom višnje 500 g 1,5% mm
• 1 kot Kefir Krepki suhec 200 g polnomastni 3,2Mlekarna Krepko je edina mlekarna v EU, specializirana za proizvodnjo tradicionalnega kavkaškega kefirja iz kefirnih zrn. Tako, kot ni vse zlato kar se sveti – tudi vsak kefir ni pravi kefir, zato bodite pozorni na deklaracijo. Če proizvajalec ne jamči, da je njegov kefir narejen iz kefirnih zrn, se raje odločite za tistega z jamstvom. Resnični čudež narave je kefirno zrno, ki vsebuje več kot 100 rodov različnih mikroorganizmov. Krepka in skrivnostna življenjska moč kefirnih zrn se pretaka v kefirjih Krepko.


1. Kefir Krepki suhec – Marsikdo sploh ne ve, da je edini pravi kefir tisti, ki je narejen s kefirnimi zrni. Kateri je pravi, je jasno takoj, ko ga poskusiš. In edini pravi kefir je Krepki suhec iz mlekarne Krepko. Vsebuje 30 različnih probiotičnih kultur in je bogat vir vitaminov in mineralov.

»Sama pravi kefir pijem zvečer. To je moj zadnji obrok pred spanjem, saj mi čez noč odpusti vse pregrehe, ki sem jih delala čez dan pri hrani. Vitalizira me, razstrupi in zjutraj se zbudim spočita. Živi organizmi, ki so v kefirnem zrnu našega kefirja, v telesu podpirajo dobre bakterije, odpravljajo slabe, uredijo naš prebavni trakt, iz katerega izvira zdravje vsega našega telesa. Kefir Krepko ni samo eliksir zdravja, je tudi eliksir lepote« direktorica Sandra Turnšek

2. Krepko Fitness visoko proteinska skuta - rikota - je visoko beljakovinski sir, izdelan iz mleka z manj maščob. Je odlična hrana za mišično maso. Pripomore k izgubi kilogramov ali ohranjanju telesne teže. Je popoln beljakovinski obrok, pomemben za aktivne ljudi in rekreativne športnike. Manj maščobe, večja količina beljakovin, sirotkine beljakovine, idealno razmerje med Omega 6 in Omega 3 maščobnimi kislinami, nizek glikemični indeks, so odlike visoko proteinske skute – rikote mlekarne Krepko.

»Proizvodnja Krepko Fitness izdelkov izhaja iz zavesti naših kupcev po zdravem načinu življenja, ki zahteva uravnoteženo prehrano z manj maščobami, več kakovostnimi beljakovinami, minerali in zavest o rednem gibanju. Ljudje si ne želijo le poslušati in brati o glikemičnem indeksu, Omega maščobnih kislinah ipd., to želijo imeti tudi na voljo v izdelku, ki ga izberejo za ohranjanje zdravja in zdrave telesne teže. Skratka radi bi se dobro počutili v svoji koži. Nič ni boljšega kot, če imajo to možnost dobiti v naravnem mlečnem izdelku, ki zadovolji tudi vsa gurmanska pričakovanja« direktorica Sandra Turnšek

3. BIO sir za žar Krepko - dobrota, ki se ji ni mogoče upreti

Tukaj je. Čas za dobrote z žara. Na vrtu, balkonu, kampiranju ali pikniku. Le kdo se lahko upre sveže pripravljenim, hrustljavim, ravno prav sočnim dobrotam, ki jih spremljata značilen okus in vonj. Že med pripravo se ponavadi cedijo sline … še posebej slasten je sir na žaru. Bio sir za žar iz Mlekarne Krepko prikliče spomine na otroštvo in navdihuje s svojim okusom ob vsakem grižljaju. Je namreč polnomastni sir, izdelan iz slovenskega ekološkega in nehomogeniziranega mleka. Pripravljen je tako, da se med segrevanjem ne raztopi in je zato primeren za peko na žaru ali v teflonski ponvi.


4. BIO sadno zelenjavni kefir malina-rdeča pesa pri njemu velja vse isto kot pri Krepkem suhcu, lahko pa še dodamo: BIO KEFIR KREPKI SUHEC MALINA RDEČA PESA, ki je pripravljen iz BIO kefirja z nizko vsebnostjo maščob, s sadno kašo svežih malin in z dodatkom soka rdeče pese, je zdrava izbira obroka, ki nas kvalitetno nahrani, hidrira in za dan pripravi z obilico vitaminov, mineralov, antioksidantov in probiotikov. V kombinaciji z oreščki, suhim sadjem in semeni si lahko pripravimo polnovreden obrok, zdravo malico v službi ali energijski zajtrk. NOVO – SLASTNO – ZDRAVO.


5. BIO sir v oljčnem olju Krepka južina – Značilen okus mu poleg osnovne surovine t.j. slovenskega ekološkega mleka, daje predvsem značilen način priprave. BIO sir Krepka južina je namreč sveži sir, ki zori v slanici in po svojem okusu zelo spominja na vsem nam znani feta sir. Narezanemu na kocke, je dodana ekološka bazilika, ekološki česen in vse skupaj prelito z ekološkim slovenskim oljčnim oljem. Ker je vakumsko pakiran ohranja svežino in okus, ki sčasoma postaja celo intenzivnejši. Okus, ki ga je vsekakor vredno poskusiti, bo prevzel prave sladokusce in najbolj zahtevne porabnike.

Sebi in svojim najdražjim privoščite najboljše, saj gre navsezadnje za vaše in njihovo zdravje ter dobro počutje!

Izdelke lahko naročite tudi TUKAJ in varno ter hitro vam jih dostavijo kar na dom.

Več na www.mlekarna-krepko.si 

Pravila za sodelovanje