Quantcast
Radio1_v_zivo


SKUPAJ IN POVEZANI ZMOREMO
Nagrajujemo | 22. 4. 2020 6:01
Komu dostavimo poln zaboj sadja in zelenjave?
Ključne besede:     Eurospin    zaboj    nagrada    zelenjava    sadje
Skupaj in povezani zmoremoVedno sveže informacije o aktualnem dogajanju, nasveti za premagovanje teh posebnih dni in tudi zabava. Za vse to skrbimo na Radiu 1. Na drugi strani pa so naši prijatelji iz Eurospina. Ti, tudi v teh časih, iz dneva v dan skrbijo za zagotavljanje živil in drugih nujnih potrebščin v svojih trgovinah po vsej Sloveniji. Zato, da naše življenje teče lažje! In skupaj smo se odločili, da stopimo še korak bližje. Kajti skupaj in povezani zmoremo! 

Predstavljajte si poln zaboj svežega sadja in zelenjave. Radio 1 in Eurospin vsak dan obiščemo enega izmed poslušalcev in mu dan polepšamo prav s takšnim polnim zabojem svežine, ki ga dostavimo do poslušalčevih vrat. Torej neprecenljivo, za vse tiste, ki jim je obisk trgovine v teh dneh iz različnih razlogov nedosegljiv. To bo poln zaboj sadja in zelenjave, ki ga ne bo zmanjkalo kmalu.

Preko zgornje prijavnice sporočite kdo bi bil pravi, da ga obiščemo in razveselimo z dostavo sadja in zelenjave na dom?Beti sama ne more po nakupih, zato je zanjo nakup opravila Jana. Poskrbela je za zaboj poln sadja in zelenjave ter tako še nekomu polepšala dan.KinGa sta si nadela maski, dala na dlani rokavice in se odpravila v Eurospin. Nakupila sta zaboj poln sadja in zelenjave ter ga odnesla Mateji, ki je bila te vitaminske nagrade še kako vesela.Jana Morelj je opravila nakup v Eurospinu in s košaro polno sadja, zelenjave in velikonočnih dobrot razveselila Milana iz Litije. Poglej, kako presenečen je bil, ko se je Jana polnih rok dobrot pojavila na vratih njegovega doma.
Tudi v Eurospinu se zavedamo družbene odgovornosti. Kljub trenutnim razmeram se trudimo, da so naše police dobro založene, da lahko našim zvestim kupcem nudili vse, kar potrebujejo. Pri tem pa nismo pozabili na vse tiste, ki so trenutno najbolj ranljivi, tiste, ki trenutno najbolj potrebujejo našo pomoč. Zato bodimo solidarni, stopimo skupaj in združimo moči ter kupujmo odgovorno. 

Našo pestro ponudbo sveže zelenjave in sadja želimo prinesti tudi v njihov dom in jim s tem podariti kanček svežine. Odgovornost do kupcev, odgovornost do zaposlenih in varen nakup.

Skupaj in povezani, Eurospin.

Pravila za sodelovanje
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del