Quantcast
Radio1_v_zivo


''Mama mi je plačala sanjsko poroko in storila bizarno dejanje! Razkrinkala sem jo po širokih oblačilih''
OMG/WTF | 15. 4. 2020 11:20
Mama je zanosila z njenim bivšim možem in si ustvarila z njim družino
Ključne besede:     mama    hči    poroka    partner    nosečnost    bizarno    razmerje    ljubimca    šok
Mama je zanosila z njenim bivšim partnerjem

Lauren Wall ima danes 34 let in ne bo nikoli pozabila poročnega dne, ki ji je še po toliko letih ostal v najslabšem spominu. Čeprav bi to moral biti njen najlepši dan, pa je mlada Angležinja doživela nekaj, česar ne privošči nikomur. 

Imela je komaj 19 let, ko se je poročila z moškim po imenu Paul. Njena mama Julie, ki jih ima danes 53, ji je takrat pomagala urediti sanjsko poroko in poskrbela, da je vse potekalo tako kot mora. Plačala je 15.000 funtov za hčerino sanjsko poroko, njeno obleko in ji pričarala popoln dan. Svoji mami je bila nepopisno hvaležna, zato jo je povabila s seboj na medene tedne. Paul se nad tem ni pritoževal in z veseljem pustil, da gre z njima tudi tašča. Lauren takrat ni še ničesar sumila, kljub temu da sta se njen mož in njena mama zelo razumela.


Zanosila s hčerinim bivšim partnerjem in zaživela z njim (Lauren levo, Julie desno)

Po medenih tednih sta se preselila skupaj in že po 2 mesecih je šlo vse samo še navzdol. Paul je spremenil svoje obnašanje, skrivati je začel telefon in se na koncu celo odselil. Pustil jo je in ostala je sama s 7-mesečno hčerko.

Lauren pa ne bi nikoli izvedela, kaj se je zgodilo, če ji ne bi pri tem pomagala sestra. Nekega dne, ko je mama pustila telefon na vidnem mestu, ga je pograbila in prebrala sporočila. Sledilo je nekaj nepričakovanega. Ugotovili sta, da Paul in mama ljubimkata. 


53-letna Julie je od nekdaj gojila simpatijo do hčerinega partnerja

Njena mama Julie se je kot že rečeno z njenim bivšim partnerjem od nekdaj dobro razumela, lahko rečemo, da preveč dobro. Veliko sta se smejala, se pogovarjala, vendar si ni nikoli mislila, da se bo med njima kaj razvilo. 

Začelo se je šušljati, da Paul zdaj živi z njeno mamo, česar sprva temu ni verjela, zanikala je tudi ona. Čez nekaj mesecev pa jo je videla, da je njen trebuh znatno večji in da nosi široka oblačila, česar ni nikoli poprej. Mama ji je dejala, da je le napihnjena in da ima nekakšne ginekološke težave s cistami. Lauren je močno dvomila v njene besede, a ji je nekako verjela. 


Julie in Paul lansko leto na dopustu

Čez nekaj mesecev pa sledi preobrat. Njena mama je rodila otroka z njenim bivšim partnerjem. Julie je najprej hčerki zanikala, da je otrok Paulov, ko pa sta se vselila skupaj, tega ni več mogla skrivati. Kruta resnica je prišla na dan.

 

Lauren je končno spozanala moškega svojih sanj in zaživela

Laura je prekinila vse stike z mamo in ni želela več slišati zanjo. Paul in Julie sta se 5 let kasneje poročila in Lauren celo povabila na poroko. Ni znano ali se je povabilu odzvala ali ga ignorirala. Vemo le, da je kmalu spoznala novega partnerja, z njim dobila četrtega otroka in končno zaživela popolno ljubezensko življenje.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del