Quantcast
Radio1_v_zivo


Stavi na zdravje in igraj nagradno igro ''OSTANI DOMA''
Oglas | 10. 4. 2020 5:30
Novim članom, ki odprejo igralni račun pri Športni loteriji, je na voljo 100 % bonus za prvo nakazilo
Ključne besede:     športna loterija    igra    nagrada    zdravje    ostani    doma
Pomembno je ostati doma.

Športna loterija svoje uporabnike usmerja na spletno stran www.e-stave.com, kjer v prihajajočih dneh pripravljajo še več zabave z vodilno mislijo – pomembno je ostati doma.

V trenutnih razmerah je najpomembneje staviti na zdravje, zato je Športna loterija do nadaljnjega ustavila delovanje terminalske mreže in s tem preprečila igranje in nadaljnje širjenje okužbe preko terminalskih zaslonov in združevanja ljudi v njihovi bližini. V duhu ozaveščanja igralcev, kako pomembno je v danih okoliščinah ostati doma, so ustvarili nagradno igro »Ostanem doma«, ki v celoti poteka na spletni strani. Novim članom, ki odprejo igralni račun pri Športni loteriji, je na voljo 100 % bonus za prvo nakazilo, prav vsi uporabniki pa imajo možnost BONI dobitka.

Več o ugodnostih za igralce si preberite TUKAJ!

Športna loterija prek spleta igre ponuja že 20 let, produktni portfelj pa je tako širok, da lahko vsak najde primerno vsebino – športne stave, e-igre, virtualne športe, ki so pravzaprav neke vrste e-igre, le da je dogodek športno-tekmovalnega značaja prikazan na virtualni način, številčne napovedi in nenazadnje tudi možnost nakupa klasičnih srečk. Za varno zabavo na www.e-stave.com se ne odpravite od doma – za nakazila na igralni račun lahko uporabite vrsto elektronskih vplačilnih poti, kot so Valu, mBills, Skrill itd.

Športna loterija je pred kratkim predstavila prenovljeno spletno stran, ki sledi najnovejšim trendom v panogi in z dodatnimi funkcionalnostmi igralcem ponuja boljšo uporabniško izkušnjo na vseh napravah. Izredno dobrodošla novost je optimiziran prikaz spletne strani glede na napravo, preko katere dostopa uporabnik, s poudarkom na prikazu na mobilnih telefonih, ki postajajo čedalje bolj priročen medij za dostop do ponujenih vsebin.

Ukrepi, povezani z epidemijo virusa Covid-19, sicer močno vplivajo na ponudbo športnih dogodkov, kjer trenutno ni vaših priljubljenih lig, ekip, športnikov in dogodkov. Lahko pa si izberete nove favorite ali pa se preizkusite v zanimivih e-igrah in napovedovanju izida virtualnih športov. Športna loterija si prizadeva zagotoviti raznoliko ponudbo stav in iger, pri čemer še vedno spoštuje načeli odgovornega prirejanja in varnega igranja.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del