Quantcast
Radio1_v_zivo


Učiteljica izvedela, da bodo zaprli šolo in storila nepričakovano! Učence spravila v jok
Srčkano (cute) | 25. 3. 2020 7:48
Vsakemu posebej napisala prelepo pismo
Ključne besede:     učiteljica    učenci    pismo    karantena    izolacija    šola    ganljivo    ljubezen    poteza
Učiteljica je vsem 100 učencem poslala pismo in jim sporočila, da jih pogreša

Victoria Bay (29) iz osnovne šole Andover Central Middle School v Kansasu je učiteljica, ki je do svojih učencev spletla prav posebno vez. Dejala je, da zanjo niso le učenci, temveč tudi osebe, ki jih spoštuje, jih ima rada in je hvaležna za to, da jih lahko uči. 

Učenje teh otrok je zanjo velik privilegij, zato jo je novica pri poročilih, da se bodo šole zaprle, zelo prizadela. Želela je, da učenci vedo, koliko ji pomenijo in je našla način, da jim v času izolacije to tudi sporoči. 

Odhitela je v trgovini, kupila je barvne liste in kuverte ter napisala pisma. Napisala jih je kar 100 in vsakemu posebej napisala tudi posvetilo, s čimer mu je dala vedeti, da ima zanjo prav posebno mesto v njenem srcu.Razglasitev, da se bodo šole zaprle, se je zgodila ravno v času počitnic, kar jo je še bolj prizadelo, saj ni imela možnosti, da se od njih poslovi na pravi način. Spominja se, kako jim je še pred počitnicami rekla, da se vidijo kmalu in si ni niti malo predstavljala, da se v resnici ne bodo več. 

''To so zame prav posebna skupina otrok, ki imajo v mojem srcu posebno mesto,'' je dodala. Na začetku pisma je vsakem učencu še napisala nekaj stvari v zvezi z učnim gradivom, na koncu pa mu posvetila lepe besede. Pisma je poslala že dva dni po tem, ko je po poročilih izvedela, da je šolsko leto končano

Ko sem poslušala današnja poročila, sem bila čisto v šoku. Preplavile so me solze. Zavedanje, da vas ne bom več videla skupaj v razredu to leto, me je prizadelo. Hvaležna sem za vse spomine, ki smo jih imeli skupaj in ni važno, kako bo zgledal preostanek tega leta, upam, da jih bomo skupaj nanizali še kaj.

Vi ste razlog, da so bili moji dnevi napolnjeni z nasmehi in smehom. Hvaležna sem, da se vaša učiteljica in ljubim to, da sem lahko z vami ustvarjala in si nabirala izkušnje. Hvaležna sem, da vas poznam kot učence in kot ljudi. V mojem srcu boste vedno imeli posebno mesto.

Težko je reči, kaj bo prinesla prihodnost, zato si prosim zapomnite, da vas imam rada in mislim na vas. 

Želim si, da bi vas lahko objela in se od vsakega posebej poslovila, a to še ni zaključek naše zgodbe. Veselim se dne, ko bomo spet skupaj, za vedno ste v mojem srcu, mislih in molitvah.

Z vso ljubeznijo gospodična Bay
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del