Radio1_v_zivo


Čas, da zablestiš. Orbit!
Nagrajujemo | 2. 5. 2020 3:01
Na Radio 1 se vrača velika uspešnica minulih let. Ponovno je čas, da zablestiš!
Ključne besede:     Radio 1    Orbit    nagradna
Čas, da zablestiš!

Za sodelovanje se prijaviš s tem, da:

• Video s svojim petjem naložiš na YouTube.com/upload.

• Pri zasebnosti (privacy) izbereš "neobjavljen (unlisted)", na ta način lahko video deliš samo s tistimi, ki jim posreduješ povezavo (link).

• Povezavo (link) do videa vpiši v spodnjo prijavnico:

Spomnimo se, kako smo se zabavali v minulih letih. Zmagovalec Orbit tekmovanja Jonatan Haller Pereira je skupaj z Niko Zorjan posnel pravi poletni hit Luna, ki je postala ena izmed največkrat predvajanih pesmi leta 2018.
Lansko leto sta novo poletno uspešnico Ola, Ola posnela Nika Zorjan in Isaac Palma. In iskali smo igralce, tiste, ki imate veselje do igranja, plesalce, akrobate. Vse, ki ste si želeli nastopiti v video spotu nove poletne uspešnice! In nastal je super vroč video, ki ima že več kot milijon ogledov. Sodelovanje pa Radio 1 in Orbit nadaljujeta tudi letos. In tokrat bo spet priložnost za vse tiste, ki radi pojete.

Radio 1 in Orbit si želita, da tudi letos, že tretje leto zapored, poskrbita za glasbeno uspešnico poletja, pri kateri pa lahko spet sodeluješ tudi ti. Glavni zvezdi letošnje uspešnice bosta popularna fanta, ki sta hkrati še brata. To sta priljubljena BQL-a! Rok in Anej sta ravno na sredi priprave skladbe, do popolnega izdelka in nove poletne uspešnice pa je še daleč. In predvsem, BQL-a potrebujeta tvojo pomoč!

Iščemo back vokale, tiste, ki boste popestrili skladbo s svojimi glasovi. Misliš, da bi bil/bila ravno ti pravi/prava? Potem se s svojim video posnetkom petja tvoje najljubše pesmi prijavi v zgornji prijavnici in nam pokaži svoj talent. Torej posnameš kratek odlomek petja in nas prepričaš, da te povabimo na avdicijo.

Zato, če je petje tvoja strast, se hitro prijavi in z malo sreče boš z izbranimi kandidati ravno ti tisti/a, ki boste kot back vokalisti zapeli skupaj z BQL-oma. Zmagovalci avdicije pa ne bodo le del nove skladbe, ampak bodo nastopili tudi v videospotu.ČAS, DA ZABLESTIŠ! ORBIT. 

Orbit 1Orbit 2Pravila nagradne igre