Quantcast
Radio1_v_zivo


Citroën SPA. Zate in tvoj avto!
Nagrajujemo | 2. 4. 2020 10:50
Po Citroën SPA vikendu bosta tako ti kot tvoj avto prerojena
Ključne besede:     Citroën    SPA    avto    nagradna
Citroën SPA. Zate in tvoj avto!Kaj, ko bi vašemu avtomobilu v tej pomladi privoščili popolno razvajanje? Pravi Citroënov avtomobilski SPA: strokovnjaki pooblaščenega Citroën servisa bodo vaš avto temeljito pregledali, se posvetili njegovim vitalnim delom ter poskrbeli za odpravo težav in napak, ki so se mu z leti nabrale, za piko na i pa mu bodo privoščili še popolno notranje in zunanje čiščenje.
Preverili bodo stanje obrabljivih delov, jih po potrebi zamenjali in poskrbeli za odpravo vseh ostalih malih težav, ki so se vašemu zvestemu štirikolesniku nabrale s kilometri. V servisih Citroën še posebej zanesljivo poskrbijo za vozila tudi po izteku garancijske dobe in vam zagotavljajo brezskrbnost s svojo zanesljivo prodajno-servisno mrežo.

Poleg avtomobila pa si razvajanje zaslužiš tudi ti. Čaka te SPA vikend za popolno sprostitev in polnjenje baterij. Po Citroën SPA vikendu bosta tako ti kot tvoj avto prerojena.

Za sodelovanje v nagradni igri se prijavi v zgornji prijavnici in nam obenem sporoči, katero znamko avtomobila voziš ter kateri letnik avtomobila imaš.
Vsak dan trajanja nagradne igre bomo podelili paket priročnih in uporabnih izdelkov Citroën za prosti čas in zabavo, v petek, 17. 4. 2020 pa bomo izžrebali glavnega nagrajenca/ko, ki bo prejel/a Citroën SPA razvajanje za oba - vikend Wellness razvajanje v Termah Olimia za dve osebi ter nagradni bon Citroën SPA v vrednosti 1.000 EUR.Servisi Citroën – Zanesljivo skrbni

Citroën se že od leta 1919 uveljavlja kot ljudska znamka v najbolj plemenitem smislu. Njen glavni vir navdiha ste ljudje in vaš način življenja, njene nazore poosebljata tako slogan znamke "Inspired by You" kot tudi vozila, ki se ponašajo z drznim dizajnom, udobjem in tehnologijami. Skratka, edinstvene izkušnje za številne navdušene generacije voznikov.

Razumevanje ljudi je naš glavni moto za obstoj, zato tudi slovenskim voznikom že šest desetletij zagotavljamo udobje z našo zanesljivo prodajno-servisno mrežo Citroën, ki ponuja vse za brezhibno stanje vašega vozila: od zanesljivega in strokovnega vzdrževanja, ob tem možnost koriščenja ugodnosti iz naslova članstva MyCITROËN plus ter vse do ugodnih, priročnih izdelkov in nepogrešljive dodatne opreme. 

Zanesljivo skrbni ponujamo več!

Več na www.citroen.si 

Pravila za sodelovanje