Radio1_v_zivo


Mojstrica peke z drožmi o tem, kako je uspela in zakaj je njen kruh prava mojstrovina
Boštjan Romih | 8. 3. 2020 10:16
Na zajtrku z Anito Šumer
Ključne besede:     zajtrk    zvezde    Anita    Šumer    Boštjan    Romih    kruh
Na zajtrku z Anito

Anita Šumer:
PRENESI DATOTEKO
Zajtrk pri Boštjanu Romihu
V zajtrku je danes zadišalo po kruhu. V goste je prišla Anita Šumer, ki peče kruh z drožmi. Njen kruh niso navadni hlebci ali štruce, so prave mojstrovine, ki so jih opazili tudi vplivni tuji spletni mediji.

Obožuje kruh z drožmi in ga ne bi zamenjala za nič na svetu. Gre za posebno pripravo kruha, s posebnimi sestavinami, ki navdušijo vsakega, ko ga poskusi. Boštjanu je razkrila, kaj počne v svojem življenju, ko ne peče, kaj zajtrkuje in predvsem, kako je uspela v svojem poslu, ki navdušuje tako Slovence, kot tujce.