Quantcast
Radio1_v_zivo


V poštarjevem stanovanju našli nekaj, kar je prestrašilo meščane! Več kot 10 let ni nihče posumil, kaj se dogaja
OMG/WTF | 2. 10. 2020 9:30
Poštar je ukradel dečka in ga imel 10 let zaprtega v svojem stanovanju
Ključne besede:     zloraba    poštar    deček    policija    stanovanje    šok    grozno    seks    posilstvo    mesto    skrivanje    zapor
Eduard ukradel dečka in ga spolno zlorabljal 10 let

9-letni deček po imenu Andrej Pijam je živel v slabih družinskih razmerah in je pogosto bežal od doma. Mama, ki je bila alkoholičarka ga je pretepala, zato je velikokrat pobegnil, a se čez nekaj časa vedno vrnil. Temu ni nikoli posvečala prevelike pozornosti do dne, ko ga več dni ni bilo domov. 

Prijavila ga je na policijo in razglasili so ga za pogrešanega. Dolgo časa je bil na listi najbolj iskanih, ko so začeli sumiti, da je bil umorjen.

Po 10-ih letih pa ugotovijo, da je še živ!

Nesrečni fant je bil najden pri svoji 19-ih letih in so ga odkrili čisto po naključju. Nekega dne je policaj opazil dva zanemarjena moška sredi ceste in ju ustavil.
Hitro je ugotovil, da Andrej pri sebi nima dokumentov, zato mu je zaupal le priimek. Ko je zaslišal priimek je vedel, da je morda to pogrešani deček. Prosil ju je, da gresta z njim na policijsko upravo. 

Ko so pregledali bazo podatkov, pa so prišli do odkritja, da je to deček, ki je pred letom 2010 izginil iz Moskve in njegov ugrabitelj Eduard Viktorovich Nikitin. 


30-letni ugrabitelj Eduard in 9-letni Andrej

Eduard se je nekaj časa zagovarjal, nato pa se zlomil in vse priznal. Vsa ta leta ga je skrival v svojem domu, ko mu je le enkrat dovolil, da gre v mesto z njim po opravkih. Ne Andrej, kaj šele Eduard pa nista pričakovala, da ju bodo ravno tistega dne dobili policaji.  

Ukradel ga je na poti iz šole. Takrat je opravljal delo poštarja in ni bil nobenemu sumljiv, ko se je potikal v okolici šole. 9-letnega Andreja je odpeljal v svoje stanovanje in ga zaprl. Ni mu dovolil izhodov, nikogar ni imel za pogovor in bil je čisto sam. Izoliral ga je od vsakdanjega življenja in ga celo seksualno zlorabljal

Eduard pa ni bil sam v tem krutem zločinu, saj je z njim živela tudi njegova mama, ki je za vse to vedela, a molčala.


Deček je rasel s svojim ugrabiteljem in se počasi nanj navezal, saj drugega ni imel

Policaje pa čudi, da  nihče od ostalih sostanovalcev ni vedel za dečka, ko so začeli pregledovati stanovanje. Hitro so ugotovili, zakaj. Zaprt je bil v izoliranem  in zelo majhnem prostoru, kjer se ni slišalo ničesar. 

Sodniki, ki so obravnavali ta primer so dejali, da je fantovo življenje popolnoma uničeno in je utrpel hude travme. Ni znal niti brati, pisati, težave mu je delal tudi govor. Poslali so ga na psihiatrijo in mu nudili strokovno pomoč. Njegovih staršev niso našli. Eduarda so takoj aretirali in ga obsodili še za nekaj kriminalnih zločinov.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del