Quantcast
Radio1_v_zivo


Zgražajo se nad njegovim dekletom, on pa jo noro ljubi! ''NE BI BIL Z NJO, PA ČE MI PLAČAŠ,'' pišejo nesramneži
Ljubezen in odnosi | 6. 3. 2020 10:04
Zaljubljen v osebo, ki ima 200 kilogramov
Ključne besede:     debelost    oddaja    šov    partnerstvo    zgražanje    dekle    fant    ljubezen    razmerje
Pravi, da jo ima rad takšno kot je

To sta Ricardo in Adrianna. Svoje življenje sta javnosti predstavila v resničnostnem šovu Hot & Heavy in se znašla na tapeti zgražanja. Javnost se je spotaknila ob to, da suhi moški ne morejo ljubiti debelih žensk in da je vse skupaj videti bizarno. 


Ima 200 kilogramov, a pravi, da se v svoji koži počuti dobro

Ricardo Thompson in Adrianna Harris sta skupaj že kar nekaj let ter pravita, da je njuno razmerje popolno. Kljub zgražanju javnosti in nenehnemu posmehu, ohranjata pozitivo ter želita živeti čimbolj umirjeno.

''Nikoli si nisem mislila, da bom spoznala tako lepega fanta, še manj pa, da se bo zaljubil vame,'' je dejala in priznala, da se v svoji koži počuti dobro, čeprav jo kritike močno prizadenejo a želi ostati močna za voljo otroka ter partnerja.


Ljubi jo takšno kot je in zanj je popolna

Ricardo pravi, da ji je v nenehno oporo in ne želi, da ji komentarji ljudi, ki jih ne pozna prizadanejo. Vsak dan ji dati vedeti, da je zanj popolna in iz strani družine ljubljena. Ne samo, da je v njegovih očeh najlepša, je tudi idealna mama in oseba, s katero ti ni nikoli dolgčas. 


Nekaterim ni jasno, kako lahko suh moški, ljubi debelo žensko

''Kako lahko moški sploh ljubi debelo žensko?!'' se glasijo nesramni komentarji na spletu, medtem, ko Ricardo pravi nasprotno: ''Je najlepša ženska kar sem jih kdaj videl,'' in pravi, da jo ljubi kot osebo in ga prav nič ne gane, kakšne oblike je ali koliko kaže številka na tehtnici.


Imata družino in pravita, da živita čisto normalno družinsko življenje

''Ne moti me, da ima moja partnerka več kot 200 kg, saj je izredno samozavestna, kar je bolj privlačno od marsikatere suhice, ki se nenehno sekira, je slabe volje in s tem posledično spravlja v slabo voljo tudi partnerja''.Adrianna je izredno vesela, da ima ob sebi nekoga, ki jo sprejema takšno kot je. Dejala je, da si ni nikoli mislila, da se bo vanjo zaljubil tako privlačen moški. In čeprav je navzven samozavestna, pa pravi, da jo grdi komentarji še vedno spravijo v jok.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del