Quantcast
Radio1_v_zivo


UGANI KDO JE Z ROŠKARJEM V MERCEDESU?
Nagrajujemo | 28. 2. 2020 17:01
In osvoji pravo Mercedes-Benz razvajanje
Ključne besede:     Mercedes    Roškar    dileme    nagradna    glamping
Odpelji Mercedesa!

Roškarjeve dileme so atraktivna in mladostna vsebina, prav takšen pa je tudi design Mercedesovih vozil. In Robert Roškar gre v tem tednu z Mercedesom na lov za novimi Dilemami. In v avtu seveda ne bo sam. 

Mercedesovo družino sestavlja več kot 30 modelov in to zgolj na področju osebnih vozil. Z Robertom Roškarjem bomo v praksi spoznali, da so vozila Mercedes-Benz serijsko opremljena z vrhunsko opremo, s številnimi varnostnimi in asistenčnimi sistemi, ki preprečujejo prometne nesreče in varujejo življenja ter naredijo vožnjo udobnejšo. 

In gremo stavit, da bi se tudi ti takoj odpeljal z Mercedesom! Sedaj je to mogoče. Lahko osvojiš popolni Mercedes-Benz vikend, na katerega lahko odpelješ še izbranko ali izbranca. Ja, vajin je Mercedes po izbiri za cel vikend, mi pa smo že izbrali končno destinacijo potepanja. Rezervirali smo kulinarično razvajanje v Gostilni pri Lojzetu na dvorcu Zemono po izboru chefa in sommelierja Tomaža Kavčiča ter nočitev z zajtrkom v glamping resortu Theodosius Forest Village nad Vipavsko dolino.

Do sanjske nagrade te loči le, da se prijaviš preko zgornje prijavnice in uganeš kdo je dnevni gost v Roškarjevih dilemah! 

Zato dobro spremljaj program Radia 1.
 

ROŠKARJEV MERCEDES je do sedaj gostil te znane Slovence:
Mercedes-Benz je avtomobilska znamka z najdaljšo tradicijo in pionir na področju avtomobilske tehnologije in varnosti. Izumil je večino ključnih varnostnih sistemov, ki so danes serijsko vgrajeni v vsa nova vozila, npr. zavorni sistem ABS, stabilizacijski sistem ESP in številne druge.

Poleg vrhunske varnosti pa vozila Mercedes-Benz po zaslugi našega Roberta Lešnika, direktorja zunanjega oblikovanja pri Mercedes-Benz, v zadnjih letih prednjačijo tudi po mladostnem in dovršenem designu. V bogati paleti vozil, med katerimi je kar 35 modelov, si lahko vsak najde svojega najljubšega.

Razred A, limuzina razreda A, razred B, CLA kupe, CLA Shooting Brake in GLA sestavljajo skupino kompaktnih vozil Mercedes-Benz, ki si jih tokrat lahko privoščite res ugodno. S trendsettersko obliko, serijskimi varnostnimi sistemi in bogato dodatno upremo opremo vas bodo navdušili. Oglejte si bogato paleto vozil Mercedes-Benz iz zaloge in svojega najljubšega odpeljite takoj. Za več informacij se oglasite v enem od 4 salonov vozil Mercedes-Benz, v regijskih centrih Autocommerce Ljubljana, Koper, Celje in Maribor.

Več izveš na www.mercedes-benz.si. 

Pravila za sodelovanje
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del