Quantcast
Radio1_v_zivo


Igralka razkrila, kaj je počela med snemanjem ESMERALDE in razočarala javnost! To je skrivala več let
Svet slavnih | 21. 2. 2020 6:56
Med snemanjem telenovele je uživala kokain
Ključne besede:     Esmeralda    kokain    droga    slava    telenovela    igralka    priznanje    tragedija    Leticia
51-letnica priznala, da je med snemanjem Esmeralde uživala kokain

Pisalo se je leto 1997, ko je na male ekrane prišla mehiška telenovela Esmeralda. To je telenovela, ki je marsikoga prikovala na kavč in je iz dneva v dan občudoval prelepo Esmeraldo, ki jo je zaigrala igralka Leticia Calderon. Leto kasneje je tudi obiskala našo državo in med oboževalci požela pravo evforijo! Vsi, ki so jo občudovali, pa so nekaj let kasneje iz njenih ust izvedeli kruto resnico, s katero je razočarala.


Med snemanjem telenovele Esmeralda je redno uživala kokain

''Uživala sem kokain'' je priznala in razočarala marsikoga

V enem izmed intervjuju pa je po več letih skrivanja priznala, da je med snemanjem Esmeralde, ki jo je izstrelila med zvezde, uživala kokain. Takrat je imela 29 let in slava jo je doletela čisto nepripravljeno. 

Ko so jo vprašali zakaj je to počela, je dejala, da zato, ker je bila pač mlada, ni imele kontrole nad seboj in ji je bilo vse na razpolago. 

''Imela sem denar, slavo, popularnost in navsezadnje tudi drogo,''


Leticia ima danes 51 let in dva otroka

Ni razmišljala, kam jo tak način življenja lahko privede, spametovala jo je šele tragedija, ko ji je zaradi prevelikega odmerka droge v naročju umrla prijateljica.

Takrat je skušala svoje življenje spraviti v red in ji je s pomočjo strokovnjakov tudi uspelo. Znova se je začela posvečati igralski karieri.

Danes igralka šteje 51 let in se jo ljudje še vedno spominjajo po tej vlogi. Pravi, da se kmalu spet vrača pred kamere, saj naj bi dobila vlogo v novi mehiški telenoveli Imperio De Mentiras. Slave, kot jo je doživela z Esmeraldo, Leticia ni nikoli ponovila, a za njo so vseeno številni uspešni televizijski projekti. Pri nas smo tako pred leti gledali telenovele Kot ukaže srce, Moč usode, V imenu ljubezni in Spopad strasti.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del