Quantcast
Radio1_v_zivo


Fotografijo 2 deklet si je ogledalo več milijonov ljudi! Ne morejo razumeti, kako je to mogoče?!
WOW | 20. 2. 2020 10:01
Na fotografiji sta mama in hči
Ključne besede:     hčerka    mama    mladost    koža    podobnost    slika    šok    prijateljstvo
43-letna mama (na levi) s svojo 19-letno hčerko (na desni)

Joleen Diaz je 43-letna učiteljica iz severne Kalifornije, ki za svoja leta izgleda tako fenomenalno, da jo vedno znova zamenjajo za hčerino prijateljico, ki pa jih ima 19. 

Joleen je mama samohranilka in pravi, da je za mladosten videz zaslužen zdrav način življenja, uravnotežena prehrana in vsakodnevne aktivnosti. Pravi da ni nikoli v življenju kadila, alkohol pa si privošči le ob posebni priložnostih.


Joleen s hčerko

''Vedno sem v gibanju, jem uravnoteženo prehrano, si privoščim dovolj spanca in skušam biti čim manj v stresu,'' pravi mladostna mama in poudarja, da za svojo kožo skrbi že od 12-ega leta. Posveča ji prav posebno nego, saj se zaveda, da je koža največji človeški organ, ki potrebuje redno oskrbovanje.


Skrbita za uravnoteženo prehrano, redno telovadita in predvsem pazita, da nista preveč na soncu

Skrb za kožo se pri njih prenaša iz roda v rod, saj ji je že njena mama v zgodnji mladosti govorila, kako pomembno je, da skrbi za svojo kožo. Nenehno jo je priganjala, da uporablja kvalitetno kozmetiko, kožo redno čisti in tudi masira. 


43-letnica je videti kot najstnica

''Zdaj pa že skoraj leto dni uporabljam Retinol in vidim, da je moja koža zaradi njega vse lepša,'' je dejala in dodala, da se vedno maže z zaščitnimi kremami z visokim faktorjem, ker je sonce ''strup'' za kožo. Poleg vse nege, ki jo nudi svoji koži pa vsako jutro in večer uživa tudi serum z vsebnostjo vitamina C.

''Lepa koža mi daje samozavest in zaradi nje se počutim lepše''.


Mama in hči sta dobri prijateljici ter veliko časa preživita skupaj

Skrb za kožo pa je že prenesla na svojo 19-letno hčerko, s katero sta tudi dobri prijateljici in veliko časa preživita skupaj. Veliko potujeta, skupaj nabavljata, telovadita ali se enostavno družita v dnevni sobi in gledata filme. Sta nerazdružljivi.

View this post on Instagram

??????

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz) on


''Zelo sva povezani,'' pravi Joleen, ki jo niti malo ne moti, da jo zamenjujejo za hčerino prijateljico.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del