Quantcast
Radio1_v_zivo


Našla poročno fotografijo in ob pogledu na ženina zakričala: ''KDO JE TO ZRAVEN MENE?!''
WOW | 21. 2. 2020 12:00
V moža se je zaljubila 2 x in se z njim celo 2 x poročila
Ključne besede:     nesreča    spomin    poroka    partner    ljubezen    okrevanje    par    fotografija    šok    tujec
Tragično izgubila spomin in ostala v hiši s popolnim tujcem

Laura in Brayden Faganello sta se spoznala leta 2016, le 9 mesecev kasneje pa sta se že poročila. A ker nesreča nikoli ne počiva, je Laura nekaj dni po poroki doživela hudo prometno nesrečo in izgubila spomin. Kar dve leti je potrebovala, da se je znova naučila brati, hoditi, pisati in znova živeti tako, kot je pred nesrečo. 



Upala je, da se ji bo spomin vrnil, a se ji ni. Ni se spomnila svoje družine, prijateljev in tudi ne svojega moža. Brayden ji je kljub temu stal ob strani, čeprav mu je bilo hudo, ker se je do njega obnašala hladno. Zanjo je bil popoln tujec, izogibala se ga je, z njim pa si ni hotela več deliti postelje. 

''Hudo mi je, ker se ne spomnim, kako sva se spoznala, niti kako sva se poročila. Ko sem prvič po nesreči zagledala poročno fotografijo, sem se zgrozila, ker se mi ni sanjalo, kdo je fant zraven mene,'' pove Laura in doda, da se je tekom zdravljenja soočala z napadi jeze, razočaranja in se počutila popolnoma prazno. 



Začela sta se spraševati, če je smiselno vztrajati v razmerju ali naj se raje razideta. Brayden se je noč in dan trudil, da bi jo osvojil, ni želel biti vsiljiv in ji je dal čas. Dnevi so minevali in znova sta začela navezovati stik. Videla je, da je res potrpežljiv in ji je čez čas prirasel k srcu. Začela se je zaljubljati.



''Čez čas sem dol vzela poročni prstan in mu rekla, da bi rada, da znova začneva hoditi na zmenke ter se spoznava''. Brayden ji je ustregel in začela sta od začetka. Postala sta prijatelja, kasneje pa je preskočila iskrica. Laura se je znova zaljubila vanj in začela je ljubiti osebo, ki jo je že nekoč. Dejala je, da je zanjo vse novo in nima občutka, da bi bila vanj že kdaj zaljubljena. 



Brayden jo je lahko končno znova zaprosil in čez čas sta se spet poročila. Vesel je bil, da je svojo ženo dobil nazaj, pa čeprav je življenje z njo sedaj drugačno kot pred nesrečo.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del