Quantcast
Radio1_v_zivo


Priznala, zakaj vsak dan vstane ob 4.30 uri in se znašla na tapeti obtožb: ''Neumna si, da to počneš!''
Zanimivo | 8. 2. 2020 3:26
Pravi, da je srečna gospodinja in rada od jutra do večera skrbi za dom, otroke in partnerja
Ključne besede:     gospodinja    obtožbe    skrb    dom    mož    žena    otroci    vstajanje
Brooke Smith uživa v tem, da je gospodinja

Brooke Smith, mama štirih otrok se je znašla na tapeti obtožb po tem, ko je na Facebook objavila, da od jutra do večera skrbi za svojo družino. Javnost je zmotilo predvsem to, da gre njen mož po službi v fitnes in se vrne pozno zvečer. 

''To ni nikakršen partner! Nič ga ni doma, ne skrbi zate, se ne ukvarja z otroki in misli le nase. Žal mi je, ampak tudi on bi ti lahko pomagal,'' se je razjezila neka ženska, pa ji je odgovorila, da je to ne moti in uživa v vlogi gospodinje.

Njen partner dela kot gradbeni delavec, nato pa še kot osebni trener v bližnjem fitnesu, kjer preživi kar 5 dni na teden. Ker ve, da je utrujen in je edini, ki služi denar, mu želi olajšati življenje ter ga doma razvajati. 


Brooke pravi, da ji partner doma ne pomaga pri ničemer, saj za vse poskrbi ona

''Vsak dan vstanem ob 4:30, da poskrbim za otroke in moža,'' je povedala in dejala, da jim vedno pripravi zajtrk, pripravi za obleči, vse pospravi in jih uredi od glave do peta. Nato cel dan skrbi, da je hiša pospravljena, da ima mož vse zlikano in oprano ter da ga na mizi čaka kosilo ali večerja.


''Čista hiša me pomirja,'' je povedala in še dodala, da se ljubita in imata srečen dom.

Pravi, da je včasih močno utrujena in gre zelo pozno spati. Včasih si nima niti časa umiti lase ali zobe, kaj šele, da bi imela nekaj časa za sproščanje. Ko jo vprašajo, zakaj vstaja tako zgodaj, pa je njen odgovor preprost: ''Da v miru spijem kavo, preden se zbudijo otroci''. 


Od jutra do večera skrbi za veliko družino 

Ko je Facebooku razkrila, da nikjer ne dela in je gospodinja so jo nekateri obtožili, da si je čisto sama kriva. A Brooke ni imela namena, da se z objavo pritoži, temveč je ljudem želela pokazati, kako je videti srečna gospodinja. 

''Skrb za družino in dom je delo vsake dobre gospodinje. Tudi, če se vam kdaj ne ljubi, morate poskrbeti za otroke in moža,'' je še zapisala. 

Nekatere mame so jo pohvalile, spet druge so ji rekle, da je neumna in to vsekakor ni opis srečne gospodinje, ampak razočarane služkinje.