Quantcast
Radio1_v_zivo


Sinu želela zamenjati plenico, ko je na njegovem trebuhu zagledala sporočilo! Poklicala v vrtec in zahtevala pojasnilo
OMG/WTF | 6. 2. 2020 7:14
Vzgojiteljici se je ta poteza zdela zabavna, a jo je stala službe
Ključne besede:     mama    otrok    vrtec    napis    trebuh    plenice    vzgojiteljica    deček    sin    bizarno
''Mama, zmanjkalo mi je plenic! Prosim, preberi to!'' je z zelenimi črkami pisalo na trebuhu enoletnega Mila, sina Heather Chisum iz Floride, ko ga je doma slekla, da bi mu zamenjala plenico. 

Heather je bila šokirana, ko je videla, kaj je vzgojiteljica naredila in ji tega sploh ni povedala. ''Sprašujem se, zakaj me ni enostavno poklicala in mi sporočila, da ji je zmanjkalo plenic! Doma sem jih imela veliko na zalogi in bi jih z veseljem pripeljala,'' je povedala 23-letna mamica, ki jo je ta poteza močno razjezila.
 

Vzgojiteljica je mami otroka pustila sporočilo kar na njegovem trebuhu

Heather se je takoj obrnila na vodstvo vrtca in jim povedala, kaj se je zgodilo. Nemudoma so ukrepali in pri vzgojiteljici preverili, če vse to drži in je prikimala. Dejala je, da nikakor ni želela škodovati otroku, ampak se ji je vse skupaj zdelo zabavno. 

Njena poteza pa se prav tako kot mami, ni zdela zabavna vodstvu in so jo takoj odpustili. Mami enoletnega Mila so se opravičili in dejali, da se jim niti sanjalo ni, da imajo zaposlene take ljudi. Od zdaj naprej bodo bolj pozorni kaj se dogaja in kako njihovi zaposleni skrbijo za malčke.  


Umila ga je večkrat, a napis ni želel iti dol

Razočarana Heather je še povedala, da je tisti dan hotela s sinom oditi na plažo, a je bil napis tako trdovraten, da ga ni mogla odstraniti. Milo je bil žalosten, ker ga ni mogla peljati ven, njo pa je bilo sram, da bi ljudje to videli in mislili, da je to storila ona.

''Večkrat sem ga poskušala umiti z vlažilnimi robčki in milom, a ni šlo. Njegova koža je bila od drgnjenja že čisto rdeča, zato ga nisem želela več mučiti''. Za konec je še dodala, da bo nekaj časa otroka pustila doma, potem pa ga bo prepisala  v novi vrtec.


Heather z enoletnim sinom in triletno hčerko
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del