Quantcast
Radio1_v_zivo


35-letnik objavil sliko nad katero se javnost zgraža: ''KAJ JE S TABO?! TO NI PRAV!''
OMG/WTF | 29. 1. 2020 11:04
Našla sta se na Facebooku, po štirih dneh druženja pa sta že razmišljala o poroki
Ključne besede:     Egipt    ljubezen    starka    babica    mladenič    poroka    zaljubljenost    par    zgražanje
Mohamed in Iris sta se spoznala na spletu ter začutila, da sta si usojena

Ljubezen ne izbira in živ dokaz za to sta 80-letna Iris Jones in njen partner Mohamed Ahmed iz Egipta, ki jih ima le 35! Penzionistka iz Anglije je Egipčana spoznala na Facebooku in se odločila, da ga obišče. 


Spoznala ga je na spletu, odpotovala k njemu v Egipt in se zaljubila

Ko ga je prvič videla v živo, pa se je vanj zaljubila do ušes. Čeprav je kar 10 let starejša od njegove mame, pa nobenega od niju to ne moti, saj pravita, da so leta le številka.


V Egiptu sta se imela fenomenalno, 80-letnica pa je uživala, kot še nikoli

Odpotovala je k njemu v Egipt, v glavno mesto Kairo. Že po štirih dneh druženja sta se nameravala poročiti, a nista imela urejenih vseh potrebnih dokumentov za poroko. Pravita, da jih bosta uredila in kaj kmalu dahnila usodni da.


Mohamed pravi, da jo ima iskreno rad in ni z njo zaradi denarja

Iris pravi, da je bilo njuno srečanje nepozabno. Pozdravila sta se s sramežljivim objemom, nekaj ur kasneje pa sta že skočila med rjuhe. Povedala je, da je bila presenečena nad tem, kako visok je in privlačen. To je ena izmed najboljših izkušenj v njenem življenju in se zopet počuti kot najstnica.

''V Egiptu sem se imela fantastično. Šla sva v najboljše restavracije in si vse račune razdelila. Enkrat je plačal on, enkrat jaz. Ko je govor nanesel na poroko, pa je celo dejal, da bo brez težav podpisal predporočno pogodbo,'' je povedala Iris za medije in dejala, da je to dokaz, da jo ima resnično rad.


Komaj čakata, da se poročita

''Ko sva se ljubila, mi je bilo kar malce težko, a zelo romantično. Moj bivši mož me je vedno zmerjal, da sem frigidna in da je seks z mano zanič. Ko sem spoznala Mohameda sem se zavedala, da nisem''.

Ljudje pravijo, da jo partner izkorišča in jo vrti okoli prsta. To, da bi se rad tako hitro poročil z njo, lahko pomeni le eno, in sicer, da bi si zagotovil britansko vizo ter si ustvaril boljše življenje kot ga ima v Egiptu. Nato bi jo pustil in si našel mlajšo. Iris se požvižga na tovrstne komentarje in pravi, da bo uživala vsakdan, kot da ji je zadnji.Iris jih ima 80, a pravi, da so leta le številka in se počuti super

''Če je z mano res samo zaradi denarja, potem bo razočaran, saj živim le od penzije,'' je povedala in rekla, da odnos gradita na iskrenosti ter da ima 200 funtov penzije tedensko, kar nanese 236.41 evra.


© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del