Quantcast
Radio1_v_zivo


"Kupil mi je ZAROČNI PRSTAN, ki pa sem mu ga vrgla v glavo! Bedak misli, da sem NEUMNA??!!! "
Viralno | 23. 1. 2020 10:34
Zaročni prstan je kupil na spletni strani z ekstremnimi popusti
Ključne besede:     zaroka    poroka    prstan    popust

Na spletnem forumu Redditu smo opazili zgodbo Fay, ki je delila svojo, kot pravi, "zaročno zgodbo iz pekla."


"S fantom sva skupaj 3 leta in vedel je, da si želim poroke. Kar nekaj časa sem mu namigovala, da bi rada zaročni prstan in končno je prišel dan, ko si je le opogumil. Pokleknil je in me prikupno zaprosil ter mi pokazal prstan. Skoraj me je kap! Na videz je bil sicer resda lep, a kaj ko sem teden dni pred tem točno tak prstan videla na spletni strani z ekstremnimi popusti in kuponi za 20 evrov! Bedak misli, da sem neumna?! Vrgla sem mu ga v glavo in se zjokala. Fanta je reakcija šokirala, meni namreč, da ni pomembno, kakšna je cena prstana, temveč gre za samo dejanje in izkaz ljubezni.


Kaj menite vi? Sem res materialistka, kot mi to sedaj očita fant? Prijateljice so vse na moji strani in pravijo, da je skopuh!" 

Odziv na njeno zgodbo je bil buren, objava je dobila več kot 2.000 komentarjev.

"Če bi meni partner poklonil takšen poceni prstan, ga prav tako ne bi sprejela."
"Meni so bolj všeč cenejši prstani, ker sem nerodna in pozabljiva. Groza bi me bilo, da bi izgubila več tisoč evrov drag prstan."
"Cena ni pomembna. Ti si pač imela to nesrečo, da si tak prstan videla na spletni strani v akciji. Kaj če ga ne bi? Bi sploh vedela, da je bil "le" 20 evrov?"
"Tiho bodi in vzemi prstan. Imaš srečo, da tako materialistko sploh kdo hoče."



... to je le nekaj komentarjev na njeno zgodbo. Kaj meniš ti? Je pretiravala? Zaupaj nam v komentar pod Facebook objavo.