Quantcast
Radio1_v_zivo


VINJETOMANIJA NA RADIU 1
Nagrajujemo | 31. 1. 2020 17:00
Osvoji vinjeto ali dve, tri, štiri ...
Ključne besede:     Vinjetomanija    vinjeta

 

Bi vinjeto? Kaj pa dve? Mogoče tri?

 

Na Radiu 1 je to mogoče! Skupaj s Pravim prijateljem AMZS tradicionalno tudi letos predstavljamo najbolj zaželeno akcijo začetka leta! Vinjet imamo toliko, da jih bomo delili ves teden in to vsako uro med 7. in 17. uro! 

 

Kaj moram narediti?

 

Preko zgornje prijavnice »prijavi« svojo registrsko številko. 

 

In potem …

 

… potem samo poslušaš Radio 1 še dlje in še bolj pozorno in če zaslišiš svojo registrsko številko, imaš točno toliko časa, kolikor traja naslednja pesem, da nas pokličeš na TELEFONSKO ŠTEVILKO 080 21 80 in vinjeta je tvoja! Če pa izbrani poslušalec ali poslušalka ne pokliče, lahko naslednjo uro dobiš kar dve vinjeti in tako naprej …

 

Če torej objavimo tvojo registrsko številko in ne pokličeš v roku predvajanja pesmi, si ostal brez vinjete!

 

Ker pa je AMZS pravi prijatelj, ki ti priskoči na pomoč 24 ur na dan, smo tudi letos uvedli posebno AMZS asistenco: 

 

AMZS-jev RUMENI GUMB!

 

Če poslušalec v določnem času po objavi njegove registrske številke ne pokliče v studio, ni opravil naloge in je izgubil vinjeto. Ko se bo to zgodilo, v studiu Radia 1 lahko zasveti Rumeni gumb in voditelj bo poklical nagrajenca in ga s klicem presenečenja obvestil, da kljub izgubljeni vinjeti to vseeno prejme.

 

Poslušalec se bo moral še isti dan oglasiti v enem izmed AMZS centrov, kjer mu bodo nalepili novo vinjeto. 


Denis Avdić je vinjeto nesel poslušalki Urši, ki jo je osvojila s pomočjo rumenega gumba.Avdić razveselil poslušalko Uršo
Poslušalka je s pomočjo rumenega gumba dobila vinjetoFotogalerija: Denis Avdić podelil vinjeto poslušalki Urši (5 slik)

Oglejte si galerijo slik
Poslušalki Urši smo skupaj z AMZS-jem polepšali dan


Miha Deželak je razveselil poslušalko Janjo in ji predal 2 vinjeti.
 

Deželak podelil 2 vinjeti poslušalki Janji
Poslušalka Janja je dobila 2 vinjeti


Takole sta Gustinčič in Klepač v AMZS poslovalnici v Kopru obiskala nagrajenko Anjo, ki je prejela kar 4 vinjete.Iztok podelil vinjeto srečni nagrajenki

 

Fotogalerija: Voditelji Radia 1 razdelili vinjete srečnim dobitnikom (5 slik)

Oglejte si galerijo slik
Matjaž Lovše razveselil poslušalko in ji dal zasluženo vinjeto


 

AMZS – Rešitve za tvojo varno mobilnost

 

AMZS je skrbnik tvoje varne mobilnosti, doma in po svetu. Je Pravi prijatelj, ko se ti na poti pripeti kaj nepredvidljivega. In to sploh ni vse.

 

  • Ali veš, da AMZS svojim članom nudi velik nabor ugodnosti? Ob nakupu letne slovenske vinjete ti pripiše dobropis, ki ga lahko koristiš kar do februarja prihodnje leto.
  • Ali veš, da v AMZS lahko vse opraviš na enem mestu? Če ob registraciji pri njih skleneš tudi zavarovanje, boš deležen še darila!
  • Ali veš, da ti v izjemnem Centru varne vožnje nudi usposabljanje za voznika začetnika? Ali pa ti pomaga izbrisati kazenske točke.
  • Ali veš, da ti v svojih servisih nudi redno vzdrževanje avtomobila in zahtevnejša popravila? Za vse znamke in brez skrbi po izgubi garancije.

Široka ponudba celovitih rešitev za sodobno in varno mobilnost navduši še tako zahtevne voznike. Tiste, ki vedo, da jim AMZS članstvo prinaša kup ugodnosti in presenečenj, in tiste, ki bodo to šele spoznali.

 

 

Pravila za sodelovanje

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del