Quantcast
Radio1_v_zivo


Ko razkrijeta, KDO STA, vsi obnemijo: ''Nihče nama ne verjame, dokler ne pokaževa osebne izkaznice''
Zanimivo | 18. 1. 2020 3:45
Dokler ne pokažeta osebne izkaznice, jima ne verjamejo, da sta dvojčici
Ključne besede:     dvojčici    sestri    slika    belopolta    temnpolota    sorodstvo    dokaz    osebna
Lucy in Mary sta dvojčici, kdo bi si mislil

Donna Aylmer je jokala od sreče, ko je 20 let nazaj izvedela, da pod srcem nosi dvojčici. Šok pa je sledil šele, ko sta privekali na svet. Ena je bila temnopolta, druga pa belopolta. Z možem sta ju poimenovala Lucy and Mary. 


Mary in Lucy v času šole

Lucy in Mary pa si z odraščanjem nista postajali vse bolj podobni, temveč vse bolj različni. Človek bi lahko trdil, da nista prav nič v sorodu, kaj šele, da sta dvojčici. 


Čeprav so vsi bratje in sestre mulati, je Lucy edina, ki je čisto bela

Rodili sta se belemu očetu in temnopolti mami, ki sta imela že tri otroke mulate. Ko sta videla dvojčici pa sta ostala brez besed, sploh, ko sta zagledala belopolto Lucy s pegicami. 


Sta enako veliki in imata podobno postavo - to je vse, kar imata skupnega

Lucy ima oranžne lase, modre oči, zelo belo polt s pegami, medtem, ko je Mary temna, močnih skodranih temnih las in rjavih oči. Zanimivo pa je tudi to, da sta si dekleti različni tudi karakterno. Imata različne interese, ideje in ju veselijo čisto druge stvari. 


Lucy je oranžnolasa, Mary pa temnolasa - v šoli jima nihče ni verjel, da sta dvojčici, dokler nista pokazali osebne izkaznice

Starša si nista nikoli predstavljala, da se bodo geni pomešali na tak način in da bosta njuni dvojčici tako zelo posebni. Nikoli se ju nista sramovala, ampak bila presrečna in vesela, da sta zdravi ter nimata nobenih zdravstvenih težav.


Velikokrat sta nastopili tudi na različnih televizijskih oddajah

Tudi njun način oblačenja je od nekdaj različen in nikoli se nista želeli oblačiti podobno. Lucy je bolj umetniška, Mary pa bolj uglajena.

''Nihče nama ne verjame, dokler ne pokaževa osebne izkaznice,'' sta povedali za medije. In verjamemo, da je res tako.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del