Quantcast
Radio1_v_zivo


2-letnica v stajico na skrivaj vzela stvar, ki je NE BI SMELA! Ko jo je mama zjutraj zagledala, jo je skoraj kap
OMG/WTF | 8. 1. 2020 8:15
Okopati jo je morala kar 7 x, pa še je bilo premalo ...
Ključne besede:     krema    otrok    telo    stajica    mama    šok    koža    lasje    kopanje
Vstopila v hčerino sobo in ostala brez besed

Fay Sammon je skoraj zadela kap, ko je vstopila v sobo 2-letne hčerke in jo zagledala v stajici, od glave do peta prekrito s kremo.

Deklica Elsie je pred spanjem s seboj v stajico vzela kremo Sudocrem - zaščitno kremo za dojenčke, ki je bila na polički zraven. Mama tega ni opazila, zjutraj pa doživela prizor, ki ga ni pričakovala.

''Zbudila sem se okoli 8.30 in šla v njeno sobo pogledati, če je že budna. Zagledala sem prizor, ob katerem me je skoraj kap. Sedela je v stajici, čisto tiho, prekrita s kremo po celem telesu''.Preden jo je okopala, jo je še fotografirala in objavila na splet. Želela je, da bi ji pomagali za nasveti, s čim naj kremo spravi dol, hkrati pa pozvala starše k temu, da naj kreme ne bodo na dosegu otrok.

''Prosim, pomagajte mi!!! Zbudila sem se in zagledala tole! Celo kremo si je razmazala po sebi ... Kako naj jo odstranim iz njenih las? Umila sem jo že 3 x in še vedno ne gre dol!''Na vse pretege se je trudila kremo spraviti dol, a ji ni uspelo. Deklico je morala na koncu okopati kar 7 x! Pomagala si je celo z detergentom za pomivanje posode, kot so ji svetovali ljudje na spletu.