Quantcast
Radio1_v_zivo


Punci, ki mu je bila všeč, je poslal SMS, ona pa naredila nekaj, kar ga je totalno prestrašilo!
LOL | 7. 1. 2020 9:24
21-letnica poskrbela za hudomušno potegavščino
Ključne besede:     Emily Cain    nateg    potegavščina    šimpanz    Bubbles

Emily Cain je študentka iz Newcastla, ki se je na izredno hudomušen način pošalila iz nič hudega slutečega mladeniča, ki ga je spoznala na internetu.

 


Po tem, ko sta nekaj časa klepetala preko interneta, je Emily mladeniču zaupala svojo telefonsko številko. Po nekaj urah ji je poslal SMS, simpatična študentka pa se je odločila, da se bo s svojim "snubcem" malce pošalila. 

 

Na njegov SMS je odgovorila:"Hvala in čestitke. Uspešno ste posvojili majhnega šimpanza Bubblesa. Vsak mesec bomo z vašega tekočega računa trgali 7,5£. Če želite preklicati direktno mesečno obremenitev vašega tekočega računa brez dodatnih stroškov, odgovorite na to sporočilo in uporabite ključno besedo STOP."

 
Sporočilu je priložila tudi fotografijo šimpanza, ki jo je našla na internetu. Mladenič se je seveda odzval in takoj želel preklicati naročnino. Odgovoril je s ključno besedo STOP, a Emily ni odnehala. Svojo potegavščino je nadaljevala in zapisala.


"Hvala in čestitke. Za dodatne 3£ na mesec, boste prejeli ljubko plišasto igračko šimpanza. Če želite preklicati direktno mesečno obremenitev vašega tekočega računa brez dodatnih stroškov, odgovorite na to sporočilo in uporabite ključno besedo STOP."Mladeniču se niti sanjalo ni, da je na drugi strani Emily in je celotni zadevi verjel. Ponovno je odgovoril z besedo STOP, a ko je dobil SMS, da je posvojil tudi bolno mamo od Bubbles, je bilo njegovega potrpljenja konec.

 Zapisal je:

"Prisežem pri Bogu, da bom šel na policijo, če boste trgali denar z mojega tekočega računa, ve grozne barabe!""Pozdravljeni, upam, da ste preživeli lep božič. Danes sem prejel SMS sporočilo, da plačujem mesečno direktno obremenitev za reševanje opice. Ali lahko prosim prekličem vse obremenitve na svojem računu, nanje se namreč nisem prijavil. Hvala."Emily se je po tem SMS-u odločila, da mladeniča končno reši muk in zapisala:

"Prank patrulja. Z ljubeznijo, Emily."

Fant je na to le odgovoril: "Ti grozna prasica!" in se nikoli več javil.

 
Emily je posnetke pogovora objavila na Twitterju in uporabniki so bili nad njeno potegavščino totalno navdušeni.