Quantcast
Radio1_v_zivo


''Če ženska NIMA TEGA, kar imava midve, potem NI NORMALNA!'' pravita blondinki, ki imata kar milijon sledilcev
Zanimivo | 4. 1. 2020 3:30
''Ker nimam ravnega trebuha, se zaradi tega ne rabim sramovati telesa''
Ključne besede:     trebuh    postava    telo    kilogrami    popolnost    blondinka    ponos    Instagram
Ponosni na svoje telo in obline

23-letna Ariella Nyssa in 29-letna Karina Irby sta Avstralki, ki sta na Instagramu pravi zvezdi. Dekleti ne počneta nič posebnega, razen to, da nenehno objavljata svoje fotografije v pomanjkljivih oblačilih, kopalkah in kažeta svoji telesi, ki pa sta daleč od tega, da bi bili izklesani.

Ravno zato, sta zvezdi. Žensko telo prikažeta takšno, kot je - brez obdelave, brez skrivanja in retuširanja slik, da bi bili videti popolno. Svetu želita pokazati, kako je videti srečna ženska, ki ne strada, ne prešteva kalorij, ne preživlja ure in ure v fitnesu, da bi se ji na trebuhu videli t.i. six packi. 

View this post on Instagram

Oh HELLLOOO LITTLE BELLIES! We love you ever so much ! Thanks for popping out to play ??? @karinairby ??

A post shared by Ariella Nyssa (@ariellanyssa) on


Njun cil je, da bi ljudem oz. predvsem ženskam pokazale, da imeti nekaj odvečnih kilogramov, celulit, nekaj ''šlaufkov'' na trebuhu ni nič narobe. Pravita, da sta ponosni na svoje telo in se popolnoma nič ne sramujeta.

''Spremenite svoje mišljenje! Nehajte misliti, da je raven trebuh normalen, ker ni! To je govora o genetiki, o tem, kaj jeste in koliko ste aktivni! Poglejte Ariello in mene. Dve mladi, zdravi in aktivni dekleti, ki imata ''prečudovite trebušnjake''. Če nimava six packov to ne pomeni, da nisva zdravi in da ne spoštujeva svojih teles. Tvoje telo je več kot le videz. To je tvoj partner za preživetje. Tvoj najboljši prijatelj. Tvoj čuvaj. Ljubi ga in ceni za vse, kar počne zate vsak dan,'' je zapisala Karina, ki ima na Instagramu preko milijon sledilcev.


Karina je bila nekoč vitka, potem pa so se ji začeli nabirati kilogrami. To je obrnila sebi v prid in začela svoje telo ''prodajati'' na spletu. Namesto, da bi šla v fitnes ali posegla po dietah, ga je začela sprejemati takšnega kot je.


''Čakaj, ti misliš, da napihnjenost ni prisrčna? Biti napihnjen je normalno in ker nimam six packov na trebuhu, ne pomeni, da nisem lepa. Ker nimam ravnega trebuha, se zaradi tega ne rabim sramovati telesa,'' je zapisala Ariella pod fotografijo.

View this post on Instagram

How many times have we seen a photo and automatically decided it wasn’t “good” enough for anyone to see. That we didn’t live up to societies expectation of beauty so we decide to “hate” the photo and it gets thrown into our recently deleted album. So many photos, so many moments ruined by the perspective that we aren’t good enough. Or we aren’t beautiful enough ?? I urge you, post your “unflattering” or “unready” photos. Post the photos you would usually delete or don’t like at first glance. Once I started seeing these photos as moments of ME, I learnt to love them. And damn is it FREEEING ?????? p.s our @theselflovebible__ app is dropping SUPER SOON! Make sure you are following our page for all updates ??

A post shared by Ariella Nyssa (@ariellanyssa) on


Nato je še dodala, da se zaradi tega, ker njen trebuh ni raven ne počuti nič manj privlačno. Velikokrat je celo napihnjen in še dodatno večji, a ji zaradi tega ni neprijetno. 

View this post on Instagram

Just taking back my own images with my own words. Lately I’ve been seeing my 3 second transformation photo doing the reposting rounds on Instagram. Companies are advertising my photo for their surgical and non-surgical procedures for cellulite and post pregnancy baby bump procedures. This is could not be any further from the truth! I took this photo to help remind women not to compare themselves to pretty ‘insta girl’ photos online. Because, 3 seconds after their posed photos are taken, they probably look like photo two. New lesson. Don’t believe everything you see online; not just via pretty Insty girls, but also via supposedly legitimate cosmetic companies and other businesses simply reposting other people’s images and creating a new story or meaning. Do your homework.

A post shared by KARINA??IRBY (@karinairby) on


Obe aktivno delata na tem, da bi čimveč žensk sprejelo svoja telesa in se prenehalo obremenjevati s številko na tehtnici.

S fotografijami, kjer pozirata v kopalkah želita dokazati, da je to podoba, ki je normalna, zdrava in opisuje srečno žensko. Nič ni narobe, če nimaš mišic in nič ni narobe, če imaš celulit, pravita. Potrebno je uživati vsak trenutek svojega življenja, kjer pa ni časa za obremenjevanje s postavo.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del