Quantcast
Radio1_v_zivo


Brezplačen avtobusni prevoz s silvestrovanja
| 30. 12. 2019 9:21
Na vseh mestnih avtobusih
Ključne besede:     Avtobus    prevoz    Marprom
 a ugodnost bo na silvestrovo veljala na vseh mestnih avtobusnih linijah od 20. ure naprej.
a ugodnost bo na silvestrovo veljala na vseh mestnih avtobusnih linijah od 20. ure naprej.

Zadnji dan v letu, 31. decembra, ko bo v središču Maribora potekalo množično silvestrovanje, bo prevoz z avtobusi mestnega potniškega prometa brezplačen. ?? Ta ugodnost bo na silvestrovo veljala na vseh mestnih avtobusnih linijah od 20. ure naprej in nato še v času dodatnih voženj avtobusov v prvih jutranjih urah 1. januarja.

Izkoristili jo boste lahko s posebnimi kupončki, ki bodo na voljo na prizorišču silvestrovanja na Trgu Leona Štuklja, na Trgu svobode, Grajskem trgu, v Poštni ulici in na še nekaj lokacijah v centru mesta ter pod Pohorjem na spodnji postaji gondole. Kuponček za eno vožnjo boste ob vstopu na avtobus izročili vozniku, slednji pa vam bo natisnil vozovnico s ceno 0,00 evrov. ??

Z uporabo mestnih avtobusov v času silvestrovanja boste prispevali k manjši prometni gneči v središču Maribora in se z brezplačnim avtobusom varno odpravili proti domu.

Po dokončni uveljavitvi novih kartic mestnega potniškega prometa v Mariboru prenos neizkoriščenih voženj s starih kuponskih avtobusnih vozovnic na nove, ki ga je moč opraviti od 1. julija dalje, s 1. januarjem 2020 ne bo več mogoč, sporočajo iz podjetja Marprom. Prav tako v novem letu vsi, ki še hranite stare (že neveljavne) Marpromove kartice, kupljene v letu 2018, teh ne boste več mogli brezplačno zamenjati za nove kartice za mestni avtobusni promet.

Prenos uredite pravočasno

Slednje velja tudi za tiste potnike, ki so po sklepu mariborskega mestnega sveta upravičeni do brezplačnega avtobusnega prevoza – starejši od 70 let z varstvenim dodatkom, vsi starejši od 80 let in invalidni občani Maribora. Tako v podjetju Marprom pozivajo potnike, da na blagajni Avtobusne postaje Maribor pravočasno še pred koncem leta 2019 opravijo prenos morebitnih neporabljenih voženj s starih kartic na nove ali brezplačno zamenjavo kartic.

Redni delovni čas blagajne na glavni avtobusni postaji v Mlinski ulici je ob delavnikih od 6. do 22. ure in ob vikendih od 8. do 20. ure.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del