Quantcast
Radio1_v_zivo


To so TRIJE znaki HOROSKOPA, ki bodo v letu 2020 spoznali LJUBEZEN SVOJEGA ŽIVLJENJA
Horoskop | 27. 12. 2019 1:23
Dobra novica za samske ovne, rake in vodnarje
Ključne besede:     horoskop    2020    ljubezen

Januar in začetek novega desetletja s seboj prinaša odlično priložnost za nove začetke. To je popoln čas, da za sabo pustiš vse, kar je pustiti treba in se osredotočiš na nove priložnosti, poznanstva in prijetne stvari. 


V letu 2020 se po mnenju poznavalcev horoskopa, obetajo velike prelomnice na področju ljubezni, predvsem za naslednja tri astrološka znamenja, ki naj bi v 2020 našli ljubezen svojega življenja ali pa se vsaj izredno močno zaljubili.Astrologinja Molly Cardinal ljubezen napoveduje naslednjim samskim znakom horoskopa: OVEN

 

Ko se oven enkrat zaljubi in spozna pravo osebo, so vse besede odveč. Čeprav je znan po svoji nepotrpežljivosti, je neučakan, kdaj pa kdaj tudi površen, pa zagotovo ni takrat, ko izbira partnerja. Preden spozna pravega, to lahko traja, lahko pa se mu zgodi, da že v prvo spozna pravo osebo, s katero preživi do konca svojega življenja. Kljub temu da se oven rad upira, je trmast in ima čudne dneve, je do svoje ljubljene osebe pozoren, nežen in bi ji dal vse na svetu. 

Oven bo v februarju spoznal nekoga izjemnega, a le če bo pripravljen malce upočasniti svoj življenjski tempo ter poglobil pogovore. Če se bo oven omehčal, odprl srce in pokazal svojo ranljivost, bo to začetek nečesa izrednega.

Najbolj verjetni znak, s katerim se bo ujel oven: Ribi

 

RAK

 

Nežen rak je ustvarjen za družinsko življenje in okolje, kjer bo živel v miru, brez stresa. Navzven je videti trdoživ, a na znotraj izredno čustven. Ima naravno prirojen čut za starševstvo in se v tem poslu znajde odlično. Ko enkrat ljubi, ljubi brezpogojno. Ob sebi ima rad osebo, ki ga kuje v zvezde, saj mu da to vedeti, da je resnično cenjen in ljubljen. Vse, kar mu bo dala ljubljena oseba, bo vrnil nazaj dvojno. 


Zahvaljujoč Jupitru bodo imele samski raki v novem letu imele več sreče pri iskanju partnerja. Sreča se nasmiha predvsem v marcu ali juliju. 

 

Najbolj verjetni znak, s katerim se bo ujel rak: Škorpijon

 

VODNAR


Vodnar je rad svoboden in neobremenjen s čustvi. Ne mara drame in ljubosumja. Je zelo družaben in svojo sorodno dušo običajno najde na mestih, kjer je glasno, razigrano in divje. Sprva je malce previden in neresen, počasi pa ga zadane Amorjeva puščica, ki ne popusti. Če mu partner vrača potrebno ljubezen in ga sprejema takšnega kot je, je to zanj nekaj neprecenljivega. Močno se naveže in s to osebo lahko ostane do konca življenja.


Februar bo za samske vodnarje zelo intenziven. Prav zna se zgoditi, da bodo še pred valentinovim na Facebooku spremenili svoj status. 

 

Najbolj verjetni znak, s katerim se bo ujel strelec: Tehtnica 


© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del