Quantcast
Radio1_v_zivo


Na ŽURU mi je neznanka ves čas počela TOLE in vedel sem, da želi SEK*ATI z mano!
Ljubezen in odnosi | 16. 12. 2019 10:30
Znana strokovnjakinja za razmerja je razkrila
Ključne besede:     neverjetno    znak    razmerje    moški    ženske    privlačnost    ljubezen    spanje    seks
Hmmm, pozorno opazuješ ženske?

 

Znano je, da moški pogosto težko dojemajo znake, ki jim jih na prikriti način pošiljajo ženske. Če reče JA, to pomeni NE, če se smeji, medtem ko se prepirata, to pomeni, da raje beži itd. Pogosto si moški verjetno želijo, da bi dojeli, kdaj imajo pri dekletu priložnost, da jo spravijo v posteljo. In verjeli ali ne, ženske dejansko pošiljajo signale, kadar jim je nek moški všeč in bi z veseljem z njim skočile med rjuhe. Moški to seveda povedo naravnost, brez ovinkarjenja. Preveri ZNAKE, da boš v prihajajočih prazničnih dneh točno vedel, ali je dekle zainteresirano ali ne.

 

  1. VRTI SE OKOLI TEBE

To je nekaj, kar počnejo tako moški kot ženske, ko jim je nekdo všeč. Stalno skrbijo za to, da so čim bližje tistemu, ki jim je všeč. Ženske si običajno popravljajo lase, oblačila, ali pa se celo večkrat sprehodijo mimo moškega, samo zato, da bi jo opazil. In seveda poskrbi, da takrat izgleda fenomenalno.

  1. JE MNENJA, DA SI ZABAVEN

Če se vsaki tvoji šali smeji in pokaže navdušenje, potem je to dober znak, da si ji všeč. Želela ti bo namreč pokazati, da ji je zanimivo vse, kar počneš.

  1. NAMENJA TI VELIKO POGLEDOV

To je zelo pomembna stvar, tako najlažje ugotoviš, tako moški kot tudi ženske. Če ti dekle na neki zabavi namenja veliko pogledov, potem to pomeni, da jo zanimaš in da ti želi to na eleganten način tudi pokazati. Ženske so celo tako pretkane, da ti bodo namenile pogled direktno v oči, če bodo videle, da jih opazuješ. To je dober znak, lahko takoj pristopiš do nje in jo ogovoriš.

  1. IŠČE IZGOVORE, DA SE TE DOTAKNE

Tudi to je pomembno. Bodi pozoren, če se večkrat med pogovorom dotakne tvoje roke, mogoče samo oblačila, potem to pomeni, da hrepeni po tem, da se te dotika in še bolj hrepeni po tem, da bi se ti dotikal nje.

  1. IŠČE PRILOŽNOSTI, DA GOVORI S TEBOJ

Mogoče si že kdaj opazil, da dekle stalno išče način, da spregovori s tabo vsaj nekaj besed. No, to je znak, da si želi tvoje bližine. Mogoče ti samo reče, da imaš lepo frizuro, da ti paše pulover, karkoli, samo da te ogovori. In seveda bo to običajno pohvala.

  1. NO, PA SMO RAVNO PRI POHVALAH

Če si neki ženski všeč, potem bo stalno iskala načine, da te pohvali. Bodi pozoren na to, kaj ti pove in tudi na to, kako ti nekaj pove. Če te ob tem gleda točno v oči, potem te definitivno želi bolje spoznati.

  1. STALNO TI PIŠE, KOMENTIRA, VŠEČKA

Če ti dekle pošilja veliko sporočil ali pa je precej aktivna pri všečkanju in komentiranju vsebin na tvojih družabnih profilih, potem si ji zagotovo všeč.

 

BODI POZOREN na te znake. Ampak ni dovolj, da lahko potrdiš samo en znak. Pomembno je, da se lahko strinjaš vsaj s tremi od naštetih. Pazi, da ne sklepaš prehitro in dekle od sebe odženeš.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del